VÅRENS ROLIGA PROJEKT

Hej bästa! Hoppas ni mår bra och att ni haft en härlig start på veckan.

Här hemma startade vi veckan med lite möten under förmiddagen och planering inför kommande veckor.

Förutom en massa planering med jobbet så har jag även fått en liten tanke om ett roligt projekt på fritiden till våren. Nu är det ungefär ett år sedan jag byggde Harrys surfvan till säng.. Han älskar verkligen sin lilla buss. Det är nog ett av de roligaste projekten jag har dragit igång här hemma. Jag tycker det blev så himla bra och det blev verkligen precis som jag tänkte mig. Jag älskar verkligen att både snickra & pyssla.

Så vad ska jag nu hitta på till våren?. Jag tänkte nämligen bygga en lådbil till barnen som dom kan ha och köra runt i här hemma. Tänk så mysigt att hoppa ner i lådbilen för att trampa sig ner till havet för att ta ett dopp i det blå.

Det är ju såklart lite mer invecklat än vad jag ser framför mig. Mwen så är det ju alltid. Haha! Men med lite hjälp och råd från pappa så tror jag att det kommer bli hur bra som helst. Harry fullkomligt älskar Lilla Jönssonligan. Och där finns en så tuff lådbil som Harry hyllat flera gånger. Så ifrån den tänker jag nog hämta inspiration.

Så nu längtar jag verkligen till lite varmare väder så att mitt nya lilla bilprojekt kan få komma igång!

Har ni några projekt inför våren som ni ska ta er ann?

Vill ni ha beskrivning hur jag gjorde surfvanen till säng så hittar ni den beskrivningen HÄR

Gillar

Kommentarer