VÅRA 4 BÄSTA SERIETIPS JUST NU

Hej bästa! Hoppas ni mår toppen och att ni håller er friska.

I dessa tider blir det väldigt mycket tid hemma, och då behövs det minsann lite saker att hitta på på kvällarna.

Därför tänkte jag passa på att tipsa om våra 4 absoluta favoriter när det gäller serier. Dessa 4 rullar konstant på kvällstid just nu.

TOP DOG
Finns HÄR

Detta är vår absoluta favorit just nu! Den är otroligt bra och vi längtar konstant efter nya avsnitt.
Vi har sagt varje vecka att vi ska spara veckans avsnitt till helgen, men vi har sett alla avsnitt samma kväll som den kommer ut. Har ni inte sett denna så är det verkligen ett måste!
"Serien handlar om hur 2 olika världar möts när en jurist och en brottsling förenas i en jakt på en eftersökt kidnappare.
De båda har olika motiv men tvingas tänka om när de hamnar i en smutsig härva av krossade drömmar och mörka hemligheter"

Queen of the south
Finns HÄR

Även denna serie är en riktig nervkitlare. Denna handlar om karaktärer fast i en stor kartell med droghandel och vapen. Det finns 4 säsonger just nu så den är kanon för ett riktigt marathon.
"När Teresa tvingas arbeta för kartellen som dödade hennes pojkvän förlitar hon sig på sunt förnuft, en lojal kompis och en msytisk anteckningsbok för att överleva".

Tjockare än vatten
Finns HÄR

En något lugnare serie som handlar om en familj med tre syskon som tar hand om skötsel av familjens pensionat efter att mamman haft det som sista önskan. Men intriger och mörka hemligheter kryper fram allt mer. 3 säsonger finns ute just nu så även denna går att streckkolla för att fylla ut kvällstiden.
"När deras mamma ber syskonen hälsa på så återvänder de till familjens pensionat på skärgårdsön. En plats som för alla betyder konflikter och mörka hemligheter."

Robssons
Finns HÄR

En familjeserie som vi följt tillsammans med barnen varje vecka. En riktigt underhållande serie för alla åldrar med bland annat Linus Wahlgren och Messiah Hallberg. Den handlar om en "familj" utav robotar som skickats till jorden för att utforska människan och se ifall jorden kan vara en möjlig boplats för rymdvarelser.
Ett supertips när man vill titta tillsammans med familjen!

Gillar

Kommentarer

Hannakarlzzon
Hannakarlzzon,
Uppskattat inlägg!! <3
nouw.com/hannakarlzzon
Caroline
,

Kärlek och anarki!

alexandrastrom
alexandrastrom,

Queen of the south är en stor favorit & hade lätt kunnat se den 10 ggr om 🤩

nouw.com/alexandrastrom
alexandrastrom
alexandrastrom,

Queen of the south är en stor favorit & hade lätt kunnat se den 10 ggr om 🤩

nouw.com/alexandrastrom
HandlaSmart
HandlaSmart,

Tack för tittartipsen. Man behöver dem just nu 😊


nouw.com/handlasmart