VÅR HELG I BILDER OCH ETT OTROLIGT BRA RESTAURANGTIPS

Inlägget innehåller betallänkar

Hej bästa! Hoppas er vecka startat på bästa sätt.

Vi har landat hemma igen efter en helg i Göteborg. En helt underbar helg med massa skratt. Barnen hade sett fram emot denna helgen så himla länge och den gav oss verkligen allt vi önskat oss! Ni får hänga med nedan för att följa hela vår helg i bilder.

I fredags stod väskorna äntligen packade, redo för avfärd till Göteborg. Staden som har en väldigt speciell plats i våra hjärtan. Det var ju faktiskt där Andy studerade när vi lärde känna varandra, vilket gör att man har en lite speciell koppling dit. Jag och Andy har spenderat många dagar i Göteborg innan barnen kom. Så vi har väldigt fina minnen därifrån.

Min T-shirt är från H&M
Ad-Link // T-shirt H&M

Vi brukar bo på Scandic Mölndal när vi är i Göteborg. Ett jättefint hotell med prisvärda och perfekta rum för barnfamiljer. Det ligger precis intill vägen när man närmar sig Göteborg och man slipper in och snurra med bilen i innerstan. Man parkerar enkelt och sedan kan man åka spårvagn in till city på bara några minuter.

Det enda som var trist denna gången var att restaurangen var helt stängd, men jag tror att det kan ha med rådande pandemi att göra?

Det blev en heldag på Liseberg med en massa karuseller, chokladhjul och tävlingar. Så attans roligt och man blir ju som ett barn på nytt. Jag måste säga att man hade löst det väldigt bra i dessa tider. Aldrig har jag varit där tidigare med så lite folk och de virtuella köerna funkade jättebra. Istället för att stå många människor i kö så köade man via deras app vilket var så himla smidigt!

Ett tips är att om man är ett större sällskap, så ladda ner appen på så många enheter som möjligt för att hjälpas åt.

Harry lyckades kamma hem hela 3 stjärnvinster på tre nummer i rad. Helt otroligt vilken tur han hade.

Så attans smidigt att kunna ta sig runt med spårvagnen i stan.

Äntligen var det dags att besöka en restaurang som vi så länge velat testa. Vi fick en avbokad tid i sista stund, så glada vi blev.

Här på väg från spårvagnen till...

Ad-Link // Kavaj H&M

TAVOLO:
Alltså vilket ställe! En italiensk restaurang där man vill skapa känslan av att man äter mitt inne i New York.
Tänk er pulsen av New York, samtidigt som hög italiensk musik strömmar ur högtalarna. Fantastiskt trevlig personal och en makalös service. Jag skulle vilja säga att detta är en av de bästa matupplevelser vi haft under våra 12 år tillsammans. Nog att vi älskar italiensk mat, men detta var så mycket mer!
Ni kan ju tänka er om jag inte orkar få i mig efterrätt, hur förbannat god denna maten var. Där fanns minsann inte en smula kvar på tallrikarna, så gott var det!
Hit kommer vi absolut gå fler gånger!

Kvällen avslutades med ett besök på hemmakväll. Lite godis för att sedan hoppa i hotellsängen och kolla på film.
En helg helt i vår smak!
Tack Göteborg för denna gången. Vi ses snart igen!

Gillar

Kommentarer