SERIERNA NI INTE FÅR MISSA I HÖST

Finns det något mysigare under ruskiga höstdagar än att ha en riktigt bra serie på tv? Att bara mysa ner sig under en filt,tända ljus, poppa popcorn och sträckkolla på några avsnitt. Det är ju bara så avkopplande!

Vi har haft lite bekymmer med att hitta en riktigt bra serie på ett tag men nu har jag faktiskt skrapat ihop några små guldkorn till er. Både nya som släpper ett avsnitt i veckan och någon lite äldre där man kan titta på avsnitt efter avsnitt.
Jag tänkte dela min topplista om ni också har brist på serie när hösten är här.

Har du kanske något annat tips som jag missat? Dela gärna med dig!


HEDER
En ny svensk serie som släpper nytt avsnitt varje fredag. Den handlar om 4 tjejer som driver en advokatbyrå riktad mot kvinnor som blivit utsatta för våldsbrott och sexualbrott. En riktigt spännande serie som vi fastnat rejält för. Gillar du Gåsmamman sedan tidigare kommer du garanterat också bli fast!
Du hittar serien HÄR

FARTBLINDA
En annan ny svensk serie som är bra. Andy har dock fastnat för denna snäppet mer än mig. Även denna släpper nytt avsnitt varje tisdag. Denna handlar om en tidningsreporter som har ett hemligt förhållande med en bankdirektör. Men det hela strular till sig när hon får tips om bankens olagliga affärer.
Ni hittar den HÄR

GRAND HOTEL

Denna serie tipsade en av mina följare mig om. Jag blir alltid lika glad när ni kommer med era tips. Jag har än så länge bara sett ett avsnitt och det känns verkligen som en serie jag kan fastna i. Detta är en amerikansk serie som utspelar sig på ett familjeägt hotell i Miami Beach. På "Grand Hotel" får gästerna överdådig lyx, men under den välpolerade ytan döljer sig skandaler, växande skulder och explosiva hemligheter. "Desperate Housewives"-stjärnan Eva Longoria är exekutiv producent till denna vågade dramaserie i tretton delar. Ni hittar den HÄR

HOMELAND
En riktigt gammal goding som vi varit helt besatta av här hemma. Jag har aldrig följt en serie som är så bra som denna. Det finns 7 säsonger att strecktitta och det kommer minst en till säsong inom kort. Den handlar om en soldat som räddas som krigsfånge efter många år och som kommer hem till USA som hjälte. Men CIA förstår snabbt att han har blivit agent för fienden. Denna är verkligen så himla bra så har ni missat denna så är den ett måste!
Ni hittar den HÄR

YOUNGER
Serien som jag startar när Andy har råkat somna i soffan.
Jag fullkomligt älskar denna och jag tror det är en serie som många tjejer kommer tycka om.
Den handlar om en kvinna som ljuger om sin ålder för att få sitt drömjobb. Men ju längre tiden går desto svårare har hon att dölja sin lilla hemlighet. Det finns just nu 6 säsonger ute.
Ni hittar den HÄR

THE ACT
En serie som gör att det knyter sig i magen. Den är baserad på en artikel från 2016 och handlar om en tragisk relation mellan en sjuk flicka och hennes överbeskyddande mamma. Den är så otroligt sorglig och fängslande!
Ni hittar den HÄR

SUITS
En annan lite äldre men så bra serie! Denna tjatade Andy om att vi skulle börja se och jag var ganska skeptisk. Men efter några avsnitt var även jag såld på denna serie. Det finns just nu 7 säsonger med den 8:e är på väg. Den handlar om en stor advokatbyrå som rekryterar en ny medarbetare. Men det visar sig att killen varken har utbildning eller erfarenhet för jobbet.
Ni hittar den HÄR

GÅSMAMMAN
Denna har ni ju säkert både hört om och sett tidigare. En riktigt bra svensk serie. Men visste ni att säsong 4 börjar släppas den 7:e november på CMORE? Tänkte bara tipsa om det också då jag längtar som bara den.


Gillar

Kommentarer

Lisabeth
Lisabeth ,
Såg någon tipsa om ”White collar”, såå bra! Och för er som missat ”The Americans”- se!!
Hannah
Hannah,
Se The Loudest voice, inte på Netflix utan på HBO men den bör ses! Baserad på en verkligen historia och handlar om Roger ailes som startade Fox news och hur han favoriserade och gav mer tv-tid till en viss sittande president samt hur han behandlande sina kvinnliga anställda. Fruktansvärd men måste ses!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229