SERIEN FÖR TRÖTTA ÖGON

I betalt samarbete med Yves Rocher

Hej bästa! Hoppas ni har en helt underbar onsdag.

Är det fler än jag som vaknar på morgonen, går upp och kikar i spegeln och tänker att ögonen skulle behöva blunda ett par timmar till?
Mina ögon ser alltid så enormt trötta ut på morgonen. Påsar under ögonen och hela ögonkonturen är allmänt svullen.

Men det finns en serie mot detta som jag trivs så himla bra med! Den heter "Pur Bleuet" och kommer så klart ifrån Yves Rocher. Denna serien är helt fantastisk och jag har verkligen använt den flitigt den senaste tiden. Den hjälper mig något enormt mycket mot just svullnaden runt ögonen.

Det som gör denna serie så speciell är självaste blomman, blåklint. Den är lugnande & skonsam för området runt ögonen. Denna vackra blomma är en stor ingrediens i hela serien "Pur Bleuet". Yves Rocher odlar sin blåklint i La Gacilly utanför Paris. Och vet ni vad, jag har fått den fantastiska möjligheten att besöka just dessa blåklintsfälten för några år sedan. Där går man med en flätad korg över en axeln ute på fälten, man plockar blommorna för hand, blomma efter blomma. Sedan torkas och destilleras blomman för att få fram blomvatten. Och det är detta vatten som sedan finns i produkterna.

Blåklinten är en stor ingrediens i serien Pur Bleuet, men den finns även i andra produkter hos Yves Rocher. Bland annat i mascara och concealer.

Jag får en så fräsch känsla varje gång jag använder dessa produkterna, just för att jag vet hur naturligt och hållbart man odlar & plockar fram sina produkter. Ja, mitt blomsterhjärta slår ju frivolter.

ERBJUDANDE

Med koden "blaklint" så får ni 25% rabatt på alla produkter som innehåller blåklint hos Yves Rocher. Koden gäller i en vecka. Koden gäller inte på produkter som redan är rabatterade.

LIVESHOPPING

Jag vill även passa på att tipsa er om att ikväll klockan 19 har Yves Rocher en liveshopping med fokus på skincare. Där kommer finnas experter inom skincare som guidar och berättar om Yves Rochers nyheter med bland annat Pur Bleuet.
Ni hittar liveshoppingen HÄR

PUR BLEUET

Ansiktsmist

Denna ansiktsmist är lugnande och uppfriskande för trötta ögon. Denna använder jag morgon och kväll. Jag sprayar misten på en bomullspad och baddar lätt på huden runt ögonen.

Ögonkräm

Denna har jag visat er tidigare, men den är verkligen helt otrolig! Denna rollar jag under ögonen för att minska påsar och trötthetstecken. Kolla detta före/efter reultatet nedan.

FÖREBILD

BILDER CIRKA 15 MINUTER EFTER

Ögonmakeupremover

Serien innehåller även denna ögonmakeupremover som är så himla bra! Denna tar jag på en bomullspad och drar enkelt av sminket runt ögonen. Och tack vare blåklinten i produkten så ger man även ögonen en lugnande effekt efter smink.

De magiska blåklintsfälten i franska byn, La Gacilly. I byn där Yves rocher grundades år 1959. Jag längtar så tills jag får besöka denna vackra plats igen. Här ser man hur de plockar blåklint i sina korgar. Tänk vilket enormt arbete som ligger bakom dessa produkterna. Helt otroligt!

Gillar

Kommentarer