SEMLA & TEDDYJUMPSUIT

Inlägget innehåller Ad-links

Hej bästa! Hoppas ni har en härlig onsdag.

Under dagarna som har gått denna veckan så har vi fått så himla mycket jobb avklarat. Vilket känns skönt då det blev en väldigt stor uppförsbacke när vi blev tvungna att checka ut. Nu ligger vi bra på det igen så denna veckan har vi även hunnit med en god semmelfika till eftermiddagskaffet ute i växthuset. Som jag älskar att spendera tid där. Och semlor, ja men tjena va gött!
Äntligen är det denna tiden på året igen. Mums!

Det är ju nu jag ska skriva att det har blivit dags för årets första semla, men det är det ju såklart inte. Jag har redan hunnit beta av en och annan rackare. Hujedamig så gott det är! Haha.

Ni var väldigt många som frågade efter min fluffiga mysdress efter att jag visade upp den på story idag. Man kan ju säga att jag har tagit mysstassen till en ny nivå. Som Harry sa, "mamma, du ser ut som en nallebjörn". Snacka om att den är varm & gosig.

Ni hittar mysdressen Ad-link // HÄR

I eftermiddags så blev det en spontan tur till skogen för att åka pulka. Vi har tyvärr inte fått någon snö som velat lägga sig ännu, men bara 10 minuter ifrån oss så är det massvis med snö. Det är väl konstigt hur det kan vara en så stor skillnad trots det korta avståndet.

En super mysig eftermiddag med många härliga skratt!

Gillar

Kommentarer