RECEPT - PASTA Crema di Funghi

Hej bästa. Hoppas ni mår bra och att solen lyser på er.
Här hemma är det helt underbart väder även idag. Igår kom Harry hem från skolan och frågade om det har blivit så varmt att man kan bada och äta glass. Haha, gulle!

Idag ville Andy testa en ny pastarätt att laga till lunch. Han älskar verkligen pasta & smaka sig fram till nya rätter.

Och herrejisses så gott detta blev! Jag har en favoritpasta på en restaurang som vi åt på ofta i början av vårt föhållande. Och detta smakade väldigt likt tycker jag. En snabb & väldigt god rätt! Mums.

INGREDIENSER
4 personer

300 gram champinjoner
1 stor gul lök
3 vitlöksklyftor
1 dl vitt matlagningsvin
4 dl matlagningsgrädde 4%
1 tärning grönsaksbuljong
2 dl grovt riven parmesan
Salt och peppar

GÖR SÅHÄR

Börja med att fräsa finhackad lök och vitlök i olja.
När det börjar få fin färg så hacka champinjoner och lägg i pannan. Låt fräsa ett par minuter.
Tillsätt vin och buljong. Låt koka ihop.
Tillsätt grädde och låt puttra en stund.
Rör i nykokt pasta och parmesan och vänd om.
Servera med grönkålschips och riven parmesan på toppen.



Gillar

Kommentarer