RECEPT - EN NYTTIG RIS Á LA MALTA TILL FRUKOST

Godmorgon bästa! Hoppas ni alla haft en fin helg!

Sista dagen i november och imorgon börjar äntligen julkalendern och nedräkningen till julafton på riktigt. Så himla mysigt att få gå upp, bära fram alla täcken i soffan och mysa ner framför tv:n tillsammans med trollen innan dagen drar igång.

Och äntligen har det även blivit dags för min absoluta favoritfrukost så här års. Jag är ju inte så känd för att gilla sådär nyttiga saker direkt. Men när det kommer till frukost så tycker jag det är så fräscht & gott att starta dagen med något bra för kroppen. Oftast blir det havregrynsgröt som jag fullkomligt älskar. Men förra året fann jag en ny favorit att starta dagen med. Ibland även som mellanmål. Nämligen en julinspirerad frukost som typ ändå smakar som en dessert. Ja, men ni hör ju, det kan inte passa mig mer perfekt. Det är minsann något helt i min smak!

En Ris á la malta fast på ett nyttigare vis.

Receptet finner ni här nedan.

RECEPT - NYTTIG RIS á LA MALTA

INGREDIENSER

1,5 dl Vaniljkvarg
6 msk Keso
2 msk Njie Propud vanilj (Funkar bra utan)
1 Clementin
Kanel

GÖR SÅHÄR

Blanda kvarg, keso och Propud i en skål.
Toppa med kanel och skivad clementin.

Klart & njut!

Gillar

Kommentarer

Jovana
Jovana,

Vad gott 👌🏼😍

nouw.com/jovana
Hannakarlzzon
Hannakarlzzon,
matildakz
matildakz,
hannahmeh
hannahmeh,
louiseanderssons
louiseanderssons,
Sara
,

Jag har ätit detta varje dag i en vecka nu efter att du skrev detta receptet förra året. Såå gott och juligt! 😊

Sara
,

Jag har ätit detta varje dag i en vecka nu efter att du skrev detta receptet förra året. Såå gott och juligt! 😊

Josephine Haglund
,

Ernst-fatet är så fint och du dekorerar alltid det så fint. Har du det stora eller lilla? Din blogg och insta är fantastisk!🥰

psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,

Åh tack för tips! Älskar Ris a la malta. Att använda keso är något nytt för mig 😊

nouw.com/psykiskohalsablogg