PASTEL KIDS WEAR

Inlägget innehåller en reklamlänk

Hej fina ni! Hoppas allt är bra med er.

Ja, det har minsann varit lite dålig uppdatering här inne de senaste dagarna. Men min sköldkörtel påverkar mig något extremt mycket just nu. Jag är så attans trött emellanåt så det går inte med ord att beskriva. Men det blir förhoppningsvis bra snart igen. Det brukar det alltid bli.

Idag tänkte jag visa er mina absoluta favoriter när det gäller basplagg till barnen. Det är så roligt för det finns alltid en himla massa färger att välja mellan & kvalitén är helt magisk. Det finns både i t-shirt, sweatshirt, shorts & sweatpants. Jag är ju säkert inte ensam om att känna att barnen växer sisådär 2 cm per natt. Haha! Nästan allt i Harrys garderob har blivit för litet och man blir lika förvånad varje gång över hur fort det går.

Så nu har vi rensat, skänkt bort & uppdaterat med en beställning av nya basplagg. Han fick välja 2 färger som han gärna ville ha och då blev det blått och lila. Hans favoritfärger! Han kommer vara en vandrande liten karamell i sommar. Så fint!

Det jag älskar mest med dessa är att de är väldigt prisvärda men har en grymt bra kvalité. Barnens andra plagg just därifrån har tvättats en väldans massa gånger, men de är fortfarande lika fina. Och tvätta det behöver man minsann göra efter dessa busiga troll! Tips tips på bra, fina & prisvärda basplagg!

Plaggen hittar ni hos Ad-link// (Klick) ARKET

Gillar

Kommentarer