OUR VALENTINE

Hej bästa! Hoppas ni alla haft en underbar helg.

Vilket mysigt avslut det blev på denna helgen med alla hjärtans dag.. Det började redan vid frukosten när barnen plockade fram små paket som de pysslat ihop i skolan. Alltså deras stolta ansiktsuttryck när de plockar fram saker som de gömt i flera dagar, för att inte avslöja något. Man smälter ju.

Barnen fick välja lunch, och det blev inte helt otippat "pappas pannkakor". Så det blev en mysig pannkakslunch ute i växthuset. Det var så varmt och härligt när solen stod på. Helt magiskt. När vi käkade berättade vi om en liten överraskning vi hade planerat in.

Vi hade ordnat så vi fick tillgång till en liten bastu nere vid havet där vi bor. Trots att vi bott här i många år nu så har vi aldrig använt den tidigare, så barnen visste knappt att den fanns. Så dom blev väldigt överraskade när vi berättade för dom vad vi skulle hitta på!

Så korgen packades med badrockar, chokladdoppade jordgubbar och dricka. Sedan spenderade vi eftermiddagen i den lilla bastun varvat med bad. Det var väldigt tjockt med is, så vi fick nöja oss med att "bada" i vattnet som tinat upp på isen, men det gick hur bra som helst! Vilken känsla när man kom in efteråt i den varma bastun. Efter vi kikat på solnedgången så åkte vi hem igen.

När vi kom hem så fixade vi kvällens middag medan barnen åkte skridskor på baksidan. Ett varmt bad och Wild Kids på tv fick avsluta vår fina söndag.

En helt underbar dag med de bästa jag vet. Så himla tacksam!

Gillar

Kommentarer

Jasmin
,

Omg vad galet roligt det ser ut!! Jag hade bokstavligen dött pga min sköld allergi 🤣😂

simplyalice
simplyalice,