ONE LINE A DAY

Inlägget innehåller reklamlänkar.

God morgon fina!

Så härligt med helg igen. Visst, helgerna känns väl inte riktigt som vanligt nu när allt är som det är. Men vi njuter utav tiden tillsammans och försöker göra det bästa av allt. Det blir mycket lek utomhus, pysslande & massvis med roliga sällskapsspel. "Tjuv & Polis" är barnens favorit just nu. Igår pysslade vi med lera som har bränt klart i ugnen. Så idag tänkte vi sätta oss ner för att måla allt. Snacka om att barndomsminnena väcks till liv. Man glömmer ju aldrig när man råkade smaka på den salta degen. Haha.

Från det ena till det andra. Jag bara måste visa er en fin sak som jag beställde häromdagen. En "One line a day" bok, som jag tycker är så fin. En liten bok där man kan skriva något litet varje dag, i 5 år. Jag beställde även en till min bästa vän och tänkte att det kan vara en rolig grej att ge bort till någon man tycker om. Verkligen ett fint & prisvärt julklappstips.

Även en helt underbar beige stickad tröja med en så där hög & gosig polokrage har fått flytta in i garderoben. Så himla fint med de flätade detaljerna tycker jag. Nej minsann, dags för påfyllning på kaffet. Ha en underbar lördag fina ni!

Ad-links // "One line a day" bok HÄR / Stickad tröja HÄR

Gillar

Kommentarer