MYSHELG PÅ EN MAGISK PLATS

God morgon fina!
Här sitter jag med en helt underbar utsikt i väntan på att resten av gänget mitt ska vakna. Jag bara njuter över hur mysig denna helgen blev trots vi ställde in barnens överraskning för mig.

Så fort vi ställde in i torsdags så började jag fundera vad vi skulle kunna hitta på som var "coronasäkert". Långt ifrån en massa folk och självklart på hemmaplan. Men ändå kunna njuta av en extra mysig helg tillsammans. Efter många om och men så fann jag en heeelt magisk stuga intill en sjö. Mitt ute i skogen bara 15 minuter hemifrån oss. Så jag skrev ihop en packlista till barnen & berättade att det blev lite ombytta roller. ”Nu får mamma överraska er istället".

Jag önskar att jag skulle kunna beskriva deras glädje när vi stannade mitt i skogen & dom vänder sig om och ser denna otroligt fina stugan med sjön precis framför. Jag vet inte hur många gånger dom slängde sina armar runt mig och sa ""Åååååh mamma. Här kommer vi ha det riktigt mysigt. Du är bara så snäll som fixat detta". Att se två så små människor vara så enormt tacksamma gör mig både glad & väldigt stolt. Dom tar verkligen inget för givet. Att dom ens säger tack innan dom hunnit kliva in i stugan. Ja, det gör mig varm i hela kroppen.

Väl inne så packar dom upp sina små söta väskor. Bestämmer vart dom ska sova och sen hjälptes vi åt att bädda alla sängar. Sedan tände vi grillen & grillade lite korv innan vi gick på upptäcktsfärd i skogen. Sen var det dags att trycka på "Mys-knappen". Vi drog igång bastun, slängde på och badrockarna och bara njöt. Därefter tog vi en svalkande dusch och hoppade i våra pyjamasar, tofflor & tände brasan.

Vi alla hjälptes åt med middagen & käkade tacos. Sen slängde vi oss i soffan framför Idol med gottepåsarna i högsta hugg.

Nu ska jag försöka väcka mina tre hjärtan lite försiktigt. Det blir scones till frukost innan vi kickar igång en ny mysdag.

Gillar

Kommentarer

Amanda
,

Sååå mysigt! Letar faktiskt efter nått liknande här i Skåne till mig och min sambo att komma bort lite. Var är detta? 😍

Isabella
,

Var är detta?🤗

Therese Helin
,

Åh, så fint. Vart hittade du detta? Skulle behöva hitta någonstans att ta vägen med familjen runt Sölvesborg en helg 🧡

Sara
,

Wow det ser magiskt ut! Vart kan man hyra det här stället? 😍

Emelie
,

Hej. Vart kan man hitta detta ställe ?

Lexochlogan
Lexochlogan,

Men å vilken härlig plats, precis vad jag skulle behöva just nu efter en stressig höst med många leveranser 🥰

nouw.com/lexochlogan
Magnoliadreams
Magnoliadreams,

Så vackert och fridfullt!!

nouw.com/magnoliadreams
Jane
,

Så mysigt🤎 Går stugan att hyra för privatpersoner?

Linda
,

Var ligger denna stugan

Linda
,

Var ligger denna stugan?