MINA NYA FAVORITER HOS YVES ROCHER

I ett betalt samarbete med Yves Rocher

Hej bästa! Hoppas ni mår strålande.

Idag ska jag äntligen få visa er det nya sminket som släppts från Yves Rocher. Jag har fått testa detta under en period och jag säger bara wow! Jag har verkligen längtat efter att få visa upp detta för er eftersom att jag fullkomligt älskar dessa produkter!

Jag kan säga att jag både var lite ledsen och orolig då många av dessa produkterna ersätter de som jag använt sedan en lång tid tillbaka. Bland annat min älskade primer. Men efter att jag fått testa dessa nya produkter så är jag inte ett dugg orolig längre.

Fram till den 21/9 så har Yves Rocher 20% på all makeup-bas, där man bland annat hittar mina godingar!

Och för er som vill lära er lite mer om produkterna eller vill ställa lite frågor till kunnig personal så finns chansen imorgon. Yves Rocher har nämligen makeup-sessioner med fokus på bland annat dessa produkter. Det är imorgon den 16/9 mellan klockan 17:30 - 18:30
Länk till dettta finner ni HÄR

DESSA PRODUKTER ANVÄNDER JAG

- Primer
-Foundation
-Färgad Concealer
-Concealer
-Löspuder
-Solpuder

Mer info om varje produkt finner ni ovanför produktbilderna

PRIMER

Som jag skrev tidigare så kommer denna primer ersätta den förra som jag använt i så många år. Och det var nog denna jag var mest orolig för. Men det behövde jag absolut inte vara. Denna primern är helt fantastisk. Jag upplever den lite lösare i konsistens och mer lättarbetad än den förra. Kanske snäppet mindre lyster, men den ger fortfarande ett helt otroligt glow! Den innehåller hela 89% ingredienser med naturligt ursprung och berikad med blåklintsvatten.
Denna bara måste testas!

FOUNDATION

Denna nya foundation är helt klart en ny favorit på min sminkhylla. Den ger ett perfekt resultat med jömn och fin hudton via en vegansk formula och 89% vårdande ingredienser. Dessutom så återfuktar den i upp till 24 timmar och man blir därför inte torr i ansiktet.
Kombinationen med primern och denna foundation är det bästa jag någonsin testat!

Här använder jag färgen Beige 150

FÄRGAD CONCEALER

Jag bara måste tipsa om denna färgade concealer. Denna hjälper till att neutralisera hudrodnader. Jag har ett sprucket blodkärl på ena ögonlocket som ajg haft sedan min förlossning. Det syns inte sådär jättetydligt och det är absolut ingenting jag irriterar mig på. Men med hjälp av denna färgade concealer så är det blodkärlet helt borta. Så för er som har bekymmer med finnar eller hudrodnader så döljs det enkelt med hjälp av denna concealer!

CONCEALER

Jag har alltid älskat Yves Rochers concealer. Och denna gång är minsann inget undantag. Jag använder denna direkt efter foundation. Den täcker mörka ringar under ögonen och denna har verkligen en hög täckningsgrad. Det jag gillar mest är den flytande konsistensen som gör den himla lättarbetad.
Även denna goding är berikad med blåklintsvatten.
Här använder jag nyansen Beige 025

LÖSPUDER

Jag har även testat detta löspuder som jag tar efter min concealer. Det ger en matt och fin finnish samtidigt som det fixerar sminket på ett naturligt och vackert sätt. Jag upplever verkligen en stor skillnad att sminket sitter betydligt längre med hjälp av detta pudret.

SOLPUDER

Till sist använder jag mig utav detta solpuder som jag tycker ger en gyllene lyster, fast utan orange undertoner. Det framhäver och formar ansiktet jättefint och man slipper att få en massa synliga skarvar i ansiktet.
Förpackningen består utav certifierad kartong.

FÖRE / EFTER

Gillar

Kommentarer