MIN SOLVÅRDSRUTIN + 25% RABATT

Hej bästa! Hoppas ni har en helt underbar helg!

Här hemma har de första dagarna på sommarlovet startat i full fart med aktiviteter för trollen. Så det har minsann inte varit några lata dagar här inte. Haha!

Idag tänkte jag visa er något som jag lyfter vid den här tiden varje år. Nämligen vad jag använder för solvårdsprodukter. Hur glada vi än må bli att sommaren har traskat in så är det ju så enormt viktigt att skydda våra kroppar mot solens starka strålar.

Och vad passar väl då bättre än att mina favoritprodukter just nu går att köpa med 25% rabatt. Yves Rocher har just nu 25% rabatt på all solvård och där hittar man såklart mina små favoriter.

Och det blir inga större överraskningar när det kommer till min rutin mina vänner. För dessa produkterna har jag använt i en väldans massa år nu, och jag har inte en tanke på att byta ut dom.

Här finner ni en liten sammanställning av de produkter som jag använder under sommaren.

MIN SOLVÅRDSRUTIN

Solskyddslotion

Detta är produkten som går åt absolut mest här hemma. Denna smörjer jag in hela kroppen med innan jag beger mig ut i solen. Både om jag ska ha en eftermiddag i trädgården eller en heldag på stranden. Denna finns i olika SPF och jag använder alltid en hög SPF, framförallt de första veckorna av sommaren.

Solskyddskräm för ansiktet

Till ansiktet och halsen använder jag denna lilla tuben. Förutom solskydd så har denna lilla rackaren även ett anti-age-skydd vilket gör att den även skyddar mot ålderstecken orsakat av solrelaterade skador. En jättesmidig liten tub som man enkelt packar med i väskan för att kunna fylla på med solskydd under dagen.

Solskyddslotion på sprayflaska

Denna flaskan har jag alltid med mig i strandväskan. Den är så otroligt smidig att använda för att fylla på med solskydd under hela dagen. Jag upplever den mycket enklare just med sprayflaskan än att ha med en vanlig flaska, och den är även lite lättare i konsistensen. Den perfekta "to-go" flaskan.

After sun

Ja, inte finns det mycket som slår känslan efter en dag på stranden när man tar en dusch och sedan smörjer in sig med after sun. Och detta är en utav mina absoluta favoriter i hela Yves Rochers sortiment. Jag fullkomligt älskar denna och jag använder den faktiskt året om som bodylotion.
Den ger omedelbart ett lugnande och återfuktande för huden som får hjälp att reparera sig efter solens strålar. Och doften, den underbara Monoi som jag är så förtjust i, den doftar verkligen helt underbart. Denna får ni bara inte missa!


Gillar

Kommentarer