MIDSUMMER BREAKFAST

Hejsan vänner! 

Här har det inte varit så aktivt minsann. Lite strul med bloggen och så har jag velat spendera så mycket tid jag bara kunnat med familjen. Midsommaren var så mysig. Och vi hann knappt komma hem innan vi åkte på pizza & fotbollskväll.

Så jag tänkte dela med mig av alla bilder som ligger och väntar i kameran. Vi börjar med midsommarfrukosten här hemma. Jag gick upp innan familjen och bakade bullar. Testade ett nytt recept som var himmelskt. Ni kanske vill ta del av de?

Tyvärr så skedde det en liten incident också. Jag skulle fixa till osten och tror ni inte jag skar mig över hela tummen. Blodet sprutade och jag svimmade. Haha! Kunde inte låta bli att skratta åt mig själv, samtidigt som sambon sa "måste jag ge dig instruktioner på en osthyvel?".

Gillar

Kommentarer

wilmassss
,
vart kommer den grå aktiga assietten bröden ligger på ifrån?
Yayas
Yayas ,
Den kommer från Mateus:) Kram
nouw.com/yayas
cadde_
,
Hej Johanna! Jag vill gärna ta del av receptet 😊

Sen tänkte jag fråga, jag ska få mitt första barn nu i november och vi har bestämt oss (äntligen) för en barnvagn. Men jag vill ha nån skötväska som är snygg, praktisk (såklart) och inte sådär vansinnigt "tjejig". Vad har du för väska? Eller har du några tips?

Tack för en fin och rolig blogg och instagram 😊 /Camilla
feliciaaxelsson
,
Heej! Vart har du köpt glasen med den guldiga kanten? in looove !!!
Hannaemma
Hannaemma,
Åh jag tar gärna del av receptet på frallorna 😍 ser super gott ut! Kram på dig och din dina familj.
nouw.com/hannaemma