MAKE UP - FÖRE & EFTER

Hej fina!

Hoppas ni mår alldeles strålande. Ja, då var det minsann fredag igen.
Det ska bli så attans härligt med helg. Jag ska äntligen påbörja min nya dahliarabatt ute i trädgården. Iiiih, som jag har klurat och haft mig. Men nu har jag det någorlunda klart för mig, så jag är mer än redo att börja gräva.

Precis som så många andra så satt jag också redo för att beställa CAIA's foundation & concealer häromveckan. Jag vet inte riktigt vad som hände, men efter jag genomfört min beställning så kom det hela 6 orderbekräftelser till mailen. Haha, som det kan gå i teknikens värld under högt tryck, Men det gick smidigt att returnera. Så det var inte hela världen.

Jag tänkte att det kunde varit roligt att dela med mig om vad jag tyckte om produkterna, samt före & efter bilder.

Jag var först lite kluven vilka färger jag skulle beställa. Men det slutade med 2N & 3W på foundation & 2N på concealern. Det blev en så fin nyans att kombinera de två tillsammans.

Wow, jag är så himla nöjd. Visst, jag är inte den typen som har testat en väldans massa olika foundations & concealers tidigare. Men detta trivdes jag så attans bra i. Som många sagt tidigare så känns det verkligen inte som om man har något smink på sig. Så lätt på huden och concealern ljusade upp området runt ögonen så fint.

Jag är minst sagt super nöjd. Före & efter bilder kan ni se längre ner i inlägget.

Kram på er och ha en underbar helg.

FÖRE

EFTER

Gillar

Kommentarer