MAKE OVER

Kvällens!
För några dagar sedan begav vi oss till Ikea för att handla nytt till hallen. Det är verkligen ett projekt som vi tänkt ta tag i över 5 år. Men vi har verkligen inte tagit oss tiden. Så nu var det äntligen dags! Vi har minst sagt varit i behov av förvaring. Både till ytterkläder och skor. Tidigare hade vi öppen förvaring. Visst, det tyckte vi var fint för 6 år sedan. Men man tröttnade så snabbt på att se all oreda. Att kunna "stänga" in allt ger ett så mycket trevligare intryck tycker jag. Det är fortfarande lite som skall fixas & komma på plats. Men vi är ändå så himla nöjda med resultatet. Min pappa var så snäll och gjorde en fin takhängd klädhängare. Möjligtvis att vi ska korta den aningen. Men så rackarns fin är den!
Vi kan inte riktigt förstå varför det skulle ta en sådan tid för oss att fixa detta. Men men, bättre sent än aldrig som man så kärt brukar säga. Hihi!

Garderoben är "PAX" & dörren är "Forrsand". Byrån är "Nordli".
Nu har vi precis satt oss i soffan efter en runda nere på gymmet. Så härligt och jag kommer garanterat somna himla gott i kväll.
Kramar!

Gillar

Kommentarer

Jennifer
Jennifer,
Vart är den svarta hangaren ifrån som är i taket?
Kristina
Kristina,
Hennes pappa som gjort den
louiseanderssons
louiseanderssons,
Det blev så fint 😍
nouw.com/louiseanderssons
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229