JULKLAPPSTIPS

I ett betalt samarbete med Yves Rocher

Hej bästa! Hoppas ni har en fin andra advent!

Idag tänkte jag passa på att tipsa er om lite fina julklappar ifrån mitt älskade Yves Rocher. Jag har gjort detta i några år nu, så detta känns minsann som en liten tradition.

Något jag själv älskar med Yves rochers sortiment är att där finns verkligen någonting för alla.


RABATTKOD

Rabattkoderna nedan gäller i 24 timmar

XMAS50 för 50 kronor rabatt om man handlar för minst 250:-
XMAS100 för 100 kronor rabatt om man handlar för minst 399:-

DOFTER

DOFT DAM

Denna parfym har jag själv använt i ca 2 år nu. Min absoluta favorit på hösten och vintern.
Doften innehåller balnd annat tonkaböna och trä.
Den känns väldigt rejäl i doften, men samtidigt lättsam och elegant. Den doftar helt magiskt.

DOFT HERR

Ja, denna underbara parfym var med även på förra årets julklappstips.
Och det finns egentligen bara en förklaring till varför den är med även i år. Det är helt enkelt för att ingen doft slår denna! Andy är inne på sin 5:e flaska nu och skulle aldrig få för sig att byta.
Även denna parfym innehåller noter av tonkaböna och tränyanser, men även inslag utav ambra och vanilj.
Mitt bästa julklappstips för herr!

MAGICAL SHEA

GIFT SET.

Denna fina Limited Edition-serien har tagits fram i inför julen. Detta är kroppsvård för extremt torr hud. Det finns i ett superfint gift set som innehåller duschtvål, bodylotion och bodyscrub.
Förpackningarna är så himla fina och doften är helt magisk! Det innehåller sheasmör som är ekologiskt. Hela serien känns väldigt lyxig och detta är en julklapp jag själv hade uppskattat något enormt!

KROPPSKRÄM

Serien innehåller även en lite fetare kroppskräm. Även denna för extremt torr hud. Något som många med mig säkert uppskattar vid denna tiden på året. Doften är lika magisk som övriga produkter och även denna lilla godingen gör sig väldigt fin under granen!


I SMINKVÄSKAN

Är man istället ute efter en lite mindre julklapp så har Yves Rocher väldigt fina små klappar. Här sammanfattar jag några godingar som gjort mig väldigt glad!

NAGELLACK

Något jag uppskattar väldigt mycket med nagellacken från Yves Rocher är att de är så täckande. Ett drag och sedan är det klart. Även färgerna i nude är så himla fina och det är ju så fint att mixa om man vill det.

LÄPPGLANSSTICK

Denna lilla goding känner nog många igen, även om designen är ny. Denna har jag verkligen alltid med mig i väskan. Denna penna har nu släppts i en ny nude färg som är så så vacker! Den nya färgen jag bär på bild heter "Nude D´hiver" som är en Limited Edition, men som även finns i standardsortiment..

GLOW GELHIGHLIGHTER

En ny liten highlighter som ger en så fin gyllene finish på kindbenen. En så där perfekt guldig nyans.

Gillar

Kommentarer