ICE CREAM NAIL POLISH

God morgon fina!Då va det fredag igen. Så himla härligt. Det bästa med fredagarna är att Harry är hemma. Det är något jag kommer sakna så himla mycket när han börjar skolan.

Idag ska vi städa av lite här hemma inför helgen. Inte så roligt kanske, men ibland får man göra lite tråkiga saker också. Harry håller på att plocka undan på sitt rum nu och Naomi körde värsta städningen häromdagen. Där är Naomi så himla olik mig. Hon älskar verkligen att städa och klarar inte alls av att det är stökigt på sitt rum. Jag kan sluta ögonen för sånt utan problem, haha.

Det är så himla roligt vilket intresse Naomi har för naglar. Hon kan sitta i flera timmar och pyssla med det. Min syster är enormt duktig på att göra naglar och har alltid haft "långa klor", som jag kallar det. Så nu har Naomi fått såna naglar man kan öva på. Och ja, hon kan verkligen sitta med det hur länge som helst och måla olika motiv. Det är rätt komiskt, för när Naomi döptes så fick hon ett stort nagellack i glas utav min syster. En fin inredningsdetalj. Så roligt att dom faktiskt delar det intresset idag med just nagellack. En annan vet ju knappt hur man använder nagelborttagning. Haha!

Men jag fann dessa roliga nagellacken som är formade som "glassar" till henne för ett tag sedan. Jag köpte dom på Netto och jag är lite osäker, men jag tror dom kostade mellan 10-15kr/st. Så himla fin färg och hon blev så glad för dom. Roligt med lite annorluna utseende.

Något jag skulle vilja överraska henne med är doftande nagellack. Jag hade några sådana när jag var liten, och jag minns så väl hur roligt jag tyckte det var. Men jag har inte haft så lätt att hitta något ännu. Det finns kanske inte fortfarande? Har ni tips så får ni gärna skriva.
Hörrni, ha en helt magisk fredag! Nu måste jag tyvärr städa.
Kramar

Gillar

Kommentarer

Emma
Emma,
Det här nagellacket köpte jag för två-tre år sedan och luktade väldigt sött och gott när de torkat. https://www.lyko.se/loreal-paris/loreal-paris-a-lhuile-114-nude-demoiselle?gclid=EAIaIQobChMIgIzb-7fC5wIVTYGyCh0cywllEAQYAyABEgKjR_D_BwE
Sanna
Sanna,
https://mity.se/make-up/colours-naglar/nagellack-med-aprikos-doft/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229