Innehåller affiliate-länkar

Minns ni när jag skrev att jag skulle påbörja att äta hårvitaminer i hopp om att mitt hår skulle växa mer? Nu har det gått 3 månader som dom rekommenderade att man skulle äta dom för bästa resultat. Och jag lovade ju er före & efterbild. Idag mätte jag utväxten och det har vuxit på pricken 4 cm på 3 månader. Jag vet inte om det är mer än vanligt men det känns som om håret blivit betydligt tjockare. Det ser ju inte riktigt så ut på bilderna, men jag var nyfixad i håret där med världens grymmaste föning. Så det ser ju så mycket fylligare ut på förebilden. Men jag upplever ändå att det har funkat på mig då mitt hår mer eller mindre stått stilla på sistone. Men nu är det dags att kapa topparna igen. För jisses så slitet det blivit efter utlandsresan.

Hårvitaminerna jag har använt mig av finner ni HÄR

FÖRE

EFTER

Gillar

Kommentarer

4foodies
,
Såå fint hår😍nouw.com/4foodies
Sofie
Sofie,
Man brukar såga att håret i snitt växer 1 cm i månaden, så det betyder ju att ditt hår växt lite mer än snittet 😄 ( sen kanske du alltid haft ett hår som växer lite fortare än snittet så jag vet ju inte om det är vitaminerna som gjort det ☺️ ) kram!
Yayas
,
Hej Sofie! Jaså, det är så pass mkt det växer/månaden. Jag tror inte jag brukar vara i närheten av det. Känns inte så iaf🙈 Men jag har väldigt dåliga blodvärde och enorm brist på folsyra. Så kanske är det därför jag upplever att dom hjälpt mig. Så svårt att veta hundra ju:). Kramnouw.com/yayas
IP: 82.99.3.229