HÖGST UPP PÅ NAOMIS ÖNSKELISTA

Äntligen har vi funnit den dära saken som står absolut högst upp på Naomis önskelista. Högst upp och typ nästan den enda prylen. Hon hade fått nys om detta i skolan och har pratat om det vid så många tillfällen. Att hon är nyfiken på hur det ser ut och om det luktar gott. Man kan tro att en 6-åring borde önska sig hur mycket som helst kanske? Men hon säger bara att hon har så fina saker redan och det värmer i mitt hjärta något enormt att hon är tacksam över det hon har.

Detta är alltså en duschtvål som är som ett skum. När man trycker upp skummet så bildas det en ros av skummet. Så himla gulligt och dessutom var det väldigt bra pris. Detta är minsann en sak som även jag som vuxen hade blivit superglad av. Så roligt ju och doften är alldeles ljuvlig.

Ni finner "blomskummet" för 80:- (Ad-Link) HÄR

Gillar

Kommentarer

Lotgum,
Min flicka har också den och tycker jättemycket om den. Tack snälla för tipset om parfymerna de luktade ljuvligt och framförallt killens. Ett tips om hon tycler rosen är rolig så finns det en som heter HOLI CARCKLE crackling Body mousse. Det är en lotion som sprakar när man smörjer in den, min flicka som är 6 år tycker jättemycket om den och så luktar den jättegott.
Lotgum,
Moussen som sprakar kommer också från rituals.
Ulrika Kuggvik
,
Mins döttrar fick denna i sin adventskalender och den är underbar. Andvänder den själv:)