"HAR DU SLUTAT MED TRÄNINGEN?"

Kvällens fina!
Nu är vi nästan precis hemkomna från kalas. Vi har verkligen många födelsedagar att fira på hösten. Och gissa vem som fyller 30 år på fredag? Hihi!

Idag började vi med en sovmorgon utan dess like. Alltså wow så skönt och välbehövligt. Efter en lång mysfrukost i soffan så drog vi ut på en promenix i skogen. Så härligt & skönt.

Jag har fått så många frågor gällande min träning då jag inte publicerat så mycket om den på den senaste tiden. Först och främst så måste jag säga att det är så roligt att ni får en sådan inspiration av de uppläggen jag brukar dela med mig utav. Så skoj.

Dessvärre har jag inte haft möjlighet att träna någon direkt styrka de senaste veckorna. Anledningen har varit en grymt smärtsam axel. Vad som har hänt vet jag egentligen inte. Jag vaknade upp en morgon och hade galet ont. Jag trodde först att jag hade sovit på något konstigt sätt. Jag tyckte det kändes bättre några dagar därpå och tar ett väldigt dumt beslut & drar på ett pass bodypump. Redan vid uppvärmingslåten så känner jag att detta kommer aldrig gå. Jag stod ut "benlåten" trots det var påfrestande att ens hålla skivstången på axlarna. Väl därefter får jag packa ihop mina grejor och ge upp. Sedan dess har jag låtit bli allt som har med styrka att göra för jag vill att smärtan ska gå bort helt. Så det har blivit många långa promenader för att hämta energi då jag mer eller mindre inte känner mig hel utan träning i vardagen. Men det har gått väldigt bra trots allt och nu är smärtan helt borta. Så denna veckan tänkte jag påbörja lite smått igen. Det är klart det är surt då man tappar styrkan så himla snabbt. Men det bästa av allt är att det går fort att komma tillbaka igen och det peppar mig också något enormt.

Gillar

Kommentarer

Jozzie
Jozzie,
Så fina träningskläder! Hoppas axeln känns bättre snart! Kram 💕nouw.com/jozzie
Vannalovisa
Vannalovisa,
Hoppas du mår bättre snart!! Superfina träningskläder! nouw.com/vannalovisa
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229