HAPPY BIRTHDAY MY LOVE

God morgon fina!

Igår fyllde min andra halva hela 30 år. Dagen började med att barnen väckte mig ivrigt och viskade "Mamma, nu måste vi sjunga för pappa". Så det blev minsann ingen sovmorgon här inte. Haha. Men dom var så förväntansfulla över att väcka pappa med frukost på sängen. Det blev en så mysig morgon och frukosten fortsatte länge vid köksbordet. Sen var det dags för min överraskning. Jag fick slå in det i en liten trälåda som jag hade här hemma. Och när han väl öppnar upp "biljetten" som låg inuti så inser han att vi ska på en långweekend till New York. Bara han & jag. Han blev sååå himla glad så leendet nästan krockade i nacken. Det blir tredje försöket för oss att komma dit. Första gången så fick vi reda på att jag var gravid med Naomi. Andra gången fick han i 25-årspresent då Harry därefter föddes för tidigt. Så detta blir tredje gången gillt kan man säga. Det ska bli så himla underbart att bara ro om varann och besöka alla dom platserna som vi så länge velat göra. Jag kan knappt bärga mig för dessa dagarna på tu man hand i en stad vi alltid velat besöka tillsammans.

Efter presentöppning så var det dags att svira om och bege sig iväg mot Harrys fotboll. Det stod match på schemat. Alltså, dom är ett så härligt gäng och man ler verkligen inombords när man ser dom tillsammans. Så mycket glädje en sport kan ge.

När vi kom hem så var det dags att rodda inför kvällens gäster. Jag gick ut i trädgården och plockade in små buketter som fick pryda dukningen. Det är lika roligt var gång...att gå ut i trädgården och skapa dessa små slarviga buketterna. Igår plockade jag in eucalyptus, vit annabelle hortensia, rosa annabelle hortensia, lavendel & lite grässtrån. Älskar när det står lite hur som helst på bordet tillsammans med lite levande ljus.

Eftersom jag också fyller 30 år i höst så tänker vi ha ett större firande tillsammans längre fram. Så igår blev det ett litet mindre firande men ack så trevligt. Vi bjöd på det Andy gillar mest. Plocke & italienskt med både pizza & pasta. Det var sååå enormt gott. 

Kram

Gillar

Kommentarer

Fanny
Fanny,
Så fint!! Vart är de vita mattalrikarna ifrån? Så snyggt med lite annorlunda form. ☺️
johannakjell
johannakjell,
Så himla fint du gjort 😍☺️💕nouw.com/johannakjell
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229