HAN ÄR HÄR

Igår. Den 25 september kl 21.36 så kom vår lilla gosse till världen efter ett urakut kejsarsnitt. Dom förlorade puls på både mig och lilleman så dom sövde mig och snittade på 10 minuter. Lille killen är stabil och mår förvånansvärt bra efter hela händelsen. Han får lite lite hjälp med andningen.

Det är mycket att ta in. Det tog hela 6 timmar innan jag kunde få titta på honom. Han är så så fin och liknar sin storasyster väldigt mycket. Den lille killen väger 1345g. Och det bästa av allt. Han är frisk! Nu ska vi äta frukosten, sen ska jag in till vår prins.

Gillar

Kommentarer

MrsHenriksson
MrsHenriksson,
jennymedu
,
Underbart! Grattis! Och lycka till i framtiden! :)
helene1
,
Grattis till lilla gossen!! Jag känner inte er men jag följer din fina blogg varje dag:)
elinskoglund
elinskoglund ,
Nu fick jag gåshud! Herregud, grattis alltså <3
nouw.com/elinskoglund
ida.johansson86
,
Åh stort grattis till er! Hoppas allt är bra med er alla! ❤️💙
lizaludvigsson
lizaludvigsson,
STORT grattis! Han är verkligen jättefin! All lycka till er!
nouw.com/lizaludvigsson
Engelbrektsson
Engelbrektsson,
Stort grattis och många kramar till er! :)
nouw.com/engelbrektsson
Kingaling
Kingaling,
Grattis och vilken tur att han var frisk :D Sjukt efter så mycket problem du har haft, en stark bebis =)
nouw.com/kingaling
gabriellajoss,
thisishowiroll
thisishowiroll,
Gud vilken glädjespridare din blogg är! Jag har en fråga, hur lyckas man i bloggvärlen? Jag är en 18-årig tjej som lever med en fysisk CP-skada och i min blogg vill jag inspirera och hjälpa andra. Ingen kan göra allt men alla kan göra något för att förbättra vårt samhälle. Genom att vara öppen med min CP-skada så vill jag visa alla att alla duger och att alla kan oavsett vad. Visst, att ha en egen TV-serie och driva en blogg som bara växer är sjukt coolt, men för mig är det så mycket mer än att bli känd. Jag vill hjälpa andra, jag vill få andra att älska sig själva, skapa debatt och göra vårt avlånga land mer accepterande för oss handikappade, för VI KAN OCKSÅ! Så nu vill jag få lite tips :)
nouw.com/thisishowiroll