GRATTIS MITT HJÄRTA PÅ 5-ÅRSDAGEN

Hej min älskade Harry!
Nu ska snart mamma, pappa & din storasyster gå in och sjunga för dig, ge dig frukost på sängen & massa fina presenter. Men du är mest brydd över att flaggan står på brickan. Och det gör den så klart.

Jag kan knappt förstå att du, min lilla kille redan fyller en hel hand. 5 år Harry! Det är inte klokt så stor du börjar bli.

Men något som alltid har varit stort hos dig det är ditt hjärta & din varma personlighet. Jag säger det till dig ofta ”Förstår du hur långt du kommer komma med att vara så snäll mot alla alltid?”. Barn brukar vara dåliga förlorare och vill vinna i alla lägen. Men du, du vill gärna spela om våra spel när du vinner...just för att vi andra ska få chansen att vinna. Du tänker alltid på alla andra i första hand. Alltid!

Under din långa sjukhusvistelse som liten liten prematur så fick vi möta flera ”bakslag”. När man trodde att det gick på rätt håll så backade man några steg. Vid ett sådant tillfälle var dagen då mamma fyllde 25 år. Du började syresätta dig ännu sämre och behövde än en gång koppla på dig masken för att få extra hjälp. Vi skulle fikat på prinsesstårta i fikarummet med anhöriga, men du var så skör så vi vågade inte ta in fler nära & kära. När jag satt där med dig liggandes på mitt bröst så rann tårarna åt alla håll. Du var den enda presenten jag kunde önska mig men samtidigt var jag så orolig över framtiden . Jag frågade mig själv flera gånger om jag någonsin kommer få känna den glädjen som en lycklig tvåbarnsmamma. All oro åt upp mig inombords och jag tappade mig själv flera gånger på vägen. När jag satt där med dig i min famn så kom det in en äldre sjuksköterska med en födelsedagsbricka till mig. Hon sjöng tyst & då bröt jag ihop ännu mer. Än idag minns jag hennes ord som om det var igår ”Lilla vännen, försök blunda när Harry sover. Tänk flera år fram. Vilken plats är ni på? Vad gör ni för något roligt?

I samma stund hon lämnar rummet så sluter jag mina ögon. Jag tänker mig dig springandes vid stranden intill havet med en alldeles magisk himmel framför dig. Jag fick ett lugn inombords och även jag somnade sittandes där i stolen. Så varje gång det kändes extra tufft, när jag blev vilsen i mina tankar... så gjorde jag likadant. Jag drömde mig bort till tiden du skulle slippa ha ont & må bra. När vi skulle kunna lägga all oro på hyllan och bara vara tillsammans. Njuta av en vardag.

Varje år tar vi födelsedagsfoton som vi sen förstorar upp. Detta året så bestämde vi att gå ner vid stranden en kväll. Och precis då, då kom den dära himlen jag alltid såg framför mig när jag drömde mig bort. Det var ju precis denna bilden jag hade framför mig när allt skulle vara bra.

Jag finner inga ord för hur tacksam och stolt jag är över dig Harry. Tacksamheten över att vi idag lever den där fina drömmen tillsammans. All kärlek du visar varje dag är något av det bästa som hänt mig.

Vi hade en tuff start tillsamman. Men jag tror också det är orsaken till vårt fantastiska band vi har. Jag kommer alltid göra allt för dig & höja dig till skyarna med min stolthet.

Du är min hjälte, min dröm, min Harry!

Grattis på
5-årsdagen min älskade Harry Barry. Idag ska vi äta prinsesstårta som aldrig förr.

Puss & Kram Mamma.


Gillar

Kommentarer

charliemollestam
charliemollestam,
Så fantastiskt fint skrivet ❤
nouw.com/charliemollestam
angeliicaodell
angeliicaodell,
Så fantastiskt fint inlägg! 😍
nouw.com/angeliicaodell
Anna
,
Åh där rullar tårarna. Så fint skrivet. Som vanligt! Så fint sagt av sköterskan också. Jag födde också förtidigt (v34) med mitt första barn och har flera gånger tänkt att jag vill skriva en bok för att peppa mammor i samma sits. Grattis till er fina pojke💕
Heidi
,
For en vakker historie💙 Du skriver så utrolig fint, og det er så innmari flott å lese dine innlegg! En riktig stor bursdagsklem til Harry og hans fine familie🤗
Mvh heidi fra Trøndelag i Norge.
lindaviberg
lindaviberg,
Älskade lilla Harry. Jag kommer så väl ihåg den här dagen för 5 år sedan, han skrämde oss allihop älskade lilla Harry-bus. Så stor och fin pojke han har blivit, med så otroligt fina föräldrar och storasyster. Hoppas han hade den bästa dagen man som 5år bara kan drömma om. <3 Och stor Kram till dig Johanna, Grattis till att ha varit tvåbarnsmamma i 5 år. <3
nouw.com/lindaviberg
itsemmy
itsemmy,
Åh vilken fin text! <3
Grattis på födelsedagen Harry!
nouw.com/itsemmy
TrixochfixbySofie
TrixochfixbySofie,
Herregud så fint skrivet 😍😍 grattis till fina pojken 😍❤️
nouw.com/trixochfixbysofie
louiseanderssons
louiseanderssons,
Grattis ❣️🎂
nouw.com/louiseanderssons
Sofie
,
Åh jag sitter här alldeles tårögd! fina fina ni! Alldeles underbara hela familjen! ❤️ Tänk aTT det blev så bra!