FY

Jag har aldrig sett vår Naomi på detta vis. Febern vill inte lägga sig heller trots alvedon. Fy, detta gör så ont i mig. Nu har hon precis vaknat efter nästan 5 h sömn. Stackars hjärtat mitt!

Gillar

Kommentarer

NICOPICO
NICOPICO,
HEJ! jag heter Nicolina Ljungberg och undrade över om du skulle vara intresserad av att gå modell för mig. Är student på Drottning Blankas Gymnasie skola (estet mode design), vi ska ha slut modevisning där vi gjort alla plagg själva! Visningen är på Torsdag (8maj) i göteborg på lagerhuset. Hoppas du är intresserad :)! hör av dig isåfall för mer info. Mvh Nicolina Ljungberg
nouw.com/nicopico
mammahelene
mammahelene,
Vår lilla har haft feber en gång. Den höll i sig i ett dygn och var hög trots alvedon hela dygnet. Nästa morgon var den som bort blåst. Hoppas den inte håller i sig!
nouw.com/mammahelene
ixzorra79,
Testa ipren och varva med alvedon tar ner febern bättre.
ixzorra.wordpress.com
anna_9007
,
Hej! Vill bara tipsa om flytande Ipren! Vi fick tipset av en sjuksköterska på sjukhuset som sa att dom brukar tipsa om det för det biter på något som inte alvedon gör tex som infektion lr inflamation ( jag är inte helt hundra på vilket det var men iaf). Hoppas tösen blir bra snart! Krya på! Kramar anna
lena_eliasson82,
Hej! Vid hög envis feber kan man ge eller varva med både Ipren och alvedon. Jag kan inte ge mina barn alvedon mot feber då den inte verkar alls. Hoppas vårdcentralen kan hjälpa er så att hon snart mår bättre! Kram!
www.lena82.blogg.se
emilie19c
,
Ge alvedon och Ipren samtidigt när hon blir så dålig, det får man olika saker! Alvedon verkar bäst mot värk o Ipren tar ner febern hoppas hon är bra nu :)