FÅGELCAMPING

Hejsan fina!

Tack snälla för all er fina omtanke kring lille Barry bus. Han är på bättringsvägen & denna natten var lugn. Så skönt för honom att han fick sova riktigt gott.

Vädret är så fint här och vi försöker hämta så mycket friskluft som möjligt ute i trädgården. I helgen köpte Naomi detta fina fågelhuset som ser ut som en husvagn. Hur gulligt? Hon tog pengar från sin spargris och var väldigt bestämd med att hon skulle införskaffa detta till fåglarna som ofta kommer på besök till hennes lekstuga. Jag blir helt varm i hjärtat av att se vilken fantastisk djurvän hon är. Varje vecka när hon lånar böcker på biblioteket så kommer hon alltid hem med nya faktaböcker om just djur. Hon har ett enormt intresse för att lära sig allt om djuren och har egentligen alltid haft det sedan hon var liten. Förra veckans bok handlade om myror. Så nu kan vi allt om dom små rackarna också.

Hon har också börjat prata om vegetarisk mat eftersom dom har det som alternativ i skolan. Vi har alltid som standard att ha minst en vegetarisk måltid i veckan här hemma. Men efter Naomis önskemål så försöker vi köra på 2 dagar. Jag önskar dock att jag hade blivit mycket bättre på att tillaga det då jag själv tycker det är roligt med en variation i vardagen. Men det känns som om jag alltid tillagar samma rätter. Vegetariska pastarätter.

Tänk så mycket de små lär oss varje dag, Jag är så imponerad över denna tjejen med hennes enorma vilja om att argumentera & vilja lära sig nya saker. Jag kan säga att jag hade aldrig velat möta henne i en debatt om några år. Inte konstigt vi brukar kallar henne för politikern ibland.

Fågelholken fann vi hos Dollarstore.

Gillar

Kommentarer

Theahidass
Theahidass,
Olivia
Olivia,
Stort tips halloumi stroganoff. Stek halloumi med rivna morötter o riven gullök, vitlök och chili, därefter i med tomatpure, samba olek och lite grädde och krydda efter egen smak. Serveras med ris och sallad 😊
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229