EN MAGISK KVÄLL

Innehåller affiliate-länkar

Hej fina ni! Hoppas att ni mår bra.

Häromdagen så hade vi kanske den mysigaste kvällen på hela året. Nämligen kvällen då julgranen skulle få komma in i värmen och pyntas.

Harry var uppspelt redan på morgonen innan skolan och började lägga fram pynt direkt efter frukosten. När de sen kom hem från skolan så fick de hjälpa pappa att få in granen. Och när granen väl skulle in så hade jag så gärna velat få det ögonblicket på film. Alltså herrejisses som vi slet med att få in den.

Det är ju en ganska stor gran vi åkte hem med, så den fick bäras in och ut några gånger bara för att lyckas få i den i foten. Och när den väl stod på plats så välte hela foten för att granen var så tung.
Haha, ja...Andys min den var helt oslagbar.

Med granen på plats, musiken spelandes i bakgrunden & glöggen rykandes ur de små muggarna så var det äntligen dags att börja pynta. Barnen har egentligen två saker dom tycker är absolut viktigast. Polkakäppar & glitter. Att se hur stolta dom är efteråt är ju bara så gulligt.

En annan tradition vi har när vi pyntar granen är att vi alltid har på oss mysiga kläder. Någon härlig mysdress och gosiga tofflor. Denna gången hade jag och barnen matchande pyjamasar som Andy överraskade oss med förra veckan. Några riktigt härliga julpyjamasar som vi blev så glada över. Det skriker ju verkligen jul över dessa.

Ni var väldigt många som skrev och frågade om dessa pyjamasar.
Ad-links// Ni hittar barn HÄR / Vuxen HÄR

Gillar

Kommentarer

Jovana
Jovana,

Åh så mysigt 🥺❤️

nouw.com/jovana
emmel
emmel,

Så fina pyjamaser och så mysiga bilder 😍

nouw.com/emmel
Emma
,

Alltså!! Du som verkligen är en expert på att få det mysigt! Kan inte du komma med dina bästa tips hur man gör julafton mysig även fast man firar bara med familjen (man och 2 barn)? Typ tips på god julig frukost? Aktiviteter? Hur man gör det lilla extra? 😊 vore så tacksam då jag är så dålig på att få det mysigt Osv 🙈

matildakz
matildakz,

Åh så mysigt 😍

nouw.com/matildakz
lillmajja
lillmajja,
Så mysigt! 🥰
nouw.com/lillmajja
kim
,

Vart kommer alla era julkulor etc ifrån? LOVE THEMA all! :=)

kim
,

vart kommer all er julgrans dekoration från? Älskar ALLT! Tack för en mysig blogg 😊

Anna
,

Så mysigt! Du inspirerar verkligen utan att känna prestation.

Vad är din fina rutiga jacka ifrån?

psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,

Alltså så fint! 😊

nouw.com/psykiskohalsablogg