EN JULKLAPP TILL MIG SJÄLV

Hej bästa! Hoppas allt är bra med er.

Då var det en ny vecka igen, en vecka där vardagsrutinerna är tillbaka efter jullovet med både skola & jobb.

Om det är något jag är tacksam och glad över under skitåret 2020 så är det att jag hittade padeln. Och ni är säkert många som tänker att det var ju ett jäkla tjat om den dära padeln överallt. Men då kan ni ju bara tänka er hur kul det är! Haha. Jag kan inte beskriva med ord hur roligt jag tycker det är. Iiiih, jag ler bara jag tänker på det.

Och det är inte bara det att jag känner att jag kan koppla bort exakt allt annat på plan, utan det fina med sporten är att den involverar en så stor bredd med olika individer. Unga som äldre, tjejer som killar, vältränade som mindre vältränade. Padel är verkligen något för alla och det går aldrig att förutse hur motståndet är innan man kliver in i buren.

Jag började spela i somras och hoppade in i ett seriespel utan att egentligen veta vad jag gav mig in på. Men med världens bästa spelpartner så tog vi oss upp till första divisionen & man blev ännu mer peppad. Nu har allt seriespel pausats på grund av omständigheterna och jag längtar som bara den till att allt ska bli som vanligt igen.

Så i julklapp till mig själv köpte jag ett nytt padelrack.
Jag ser så mycket framemot att få många glada timmar med detta rack i handen & alla fina människor på plan.

Gillar

Kommentarer