EN DRÖM HAR BLIVIT SANN

Hejsan fina!Åh, idag tänkte jag visa er något som jag är så himla glad över. När jag började planera växthuset så fanns där hela tiden en liten dröm. Jag ville så gärna ha en liten kamin där inne så man kunde sitta framför en levande brasa. Efter en massa sökningar online så hittade jag inte riktigt någon typ av skorsten som jag kunde använda eller som jag tyckte passade in bra. Sen kom allt strul med montering av växthuset, och då valde jag att lägga den tanken åt sidan.

Men sen så kom det upp i huvudet nu igen. Jag fick en liten idé och ringde direkt till min pappa för att bolla lite tankar. Han säger: "Klart det går. Det löser vi". Jag skissade lite hur jag tänkte, han skissade hur han tänkte och tillsammans kom vi fram till hur den skulle se ut. Några dagar senare så står jag i köket och laddar kaffebryggaren. Jag hör hur en bil stannar till, jag kikar ut genom fönstret & givetvis så ser jag pappa komma bärandes med kaminen mot växthuset. Nej, men alltså. Jag hade ju sagt att han inte skulle stressa med den.

Nej men alltså, jag kan nog inte riktigt beskriva hur glad jag är för denna. En fristående kamin som tillför den dära extra myskänslan deluxe. Som jag dessutom ritat fram tillsammans med min älskade pappa. Jag är så tacksam för allt min pappa gör & så jäkla imponerad att han alltid finner lösningar & aldrig problem på saker. Pappa, du är min största idol som alltid hittar lösningar & ställer upp. Bäst är du!

Gillar

Kommentarer