DIY - MAKEOVER AV EN 99:- SPEGEL

Hej fina!

Som ni kanske minns så fick lilla loppan ett "nytt rum" i födelsedagspresent. Hon hade länge sagt att hon gärna ville ha ett "mer stort rum". Jag tror hon tyckte att det andra var lite barnsligt. Hihi.

Jag blev så himla nöjd med rummet & framförallt Naomi älskar det. Men det fanns en sak som jag inte riktigt hann med då i somras. Jag tänkte att jag skulle dekorera en spegel till hennes hörna, men tiden bara sprang iväg. Så vi hängde upp en spegel som vi hade köpt sedan tidigare så länge. Den skulle hänga på ett helt annat ställe i huset, men det fick bli en lite nödlösning. Och visst, den blev superfin inne hos Naomi, men jag har aldrig riktigt kunnat släppa tanken jag hade från början.

Så nu tog jag tag i detta lilla projektet. Och jag är så glad att jag gjorde det. För denna spegeln blev så så så magiskt fin och den blev toppen till resten av rummet.

Det var så himla enkelt & spegeln jag gjorde vid kostade enbart 99:-. Nedan har jag skrivit ner vad du behöver för att göra din egen Flower Mirror.

DET HÄR BEHÖVER DU:

-Spegel med belysning. Den jag använt finner du HÄR
-Olika tygblommor. Jag fann några av mina på bland annat. Dollarstore, Rusta, och EKO. (Ikea har prisvänliga)
-Limpistol
-Sax

GÖR SÅ HÄR:

Klipp av blommorna så nära blomman du bara kan.

Lägg ut blommorna på spegeln för att få en någorlunda bild över vart du vill placera dom.

Använd limpistol för att fästa fast blommorna.

Lycka till!

Gillar

Kommentarer

louiseanderssons
louiseanderssons,
Såååååå himla fint 😍 vad blev slutpriset med alla blommor?nouw.com/louiseanderssons
Elina
Elina,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229