DIY - GLASSPYSSEL

I ett betalt samarbete med GB-glass

Hej bästa. Hoppas att ni alla mår strålande.
I helgen så bjöd jag familjen på en så himla mysig fika ute i växthuset. Vi avslutade verkligen vår helg på bästa sätt. Varma jackor på, brasan tänd & en super god glassfika. Säga vad man vill, men glass blir alltid så enormt uppskattat för de små...och de stora. Hihi!

Jag använde jag mig utav GB-glass nyheter "Clovves randiga favoriter". En ny glass med mindre socker och som är ansvarsfullt utvecklad för barn. All glass tillverkas i glassfabriken i Flen och med hållbara pappersförpackningar.

Jag minns själv som liten att man delade denna typen av förpackningar på mitten och åt med sked direkt ur förpackningen.
Men nu har Clovve tagit det hela ett steg längre. Han har nämligen tipsat om olika dekorationer på förpackningarna där man på ett enkelt sätt kan bygga ihop en "glasstradare" utav choklad/kola glassen, en enhörning av jordgubbsglassen och en glassrobot utav päronglassen. Så himla kul! Och glassarna är såklart perfekta byggklossar för att använda som bas till alla glasspyssel.

Jag tog inspiration utav jordgubbsglassen och skapade en egen liten unicorn, men valde att göra en egen söt liten nalle utav chokladglassen. Eller ja, det blev kanske mer som en liten julamus tyckte barnen. Så himla roligt och ett spännande sätt att skapa lite fika till barnen.

Ett väldigt bra och prisvärt altenativ till kalas istället för att köpa färdiga glasstårtor.

Detta kommer vi absolut att göra om!

Gillar

Kommentarer

matgladjemedjessica
matgladjemedjessica,
Hannakarlzzon
Hannakarlzzon,
artist
artist,

Men åh vad fint. Så kreativt. Kram.

nouw.com/artist
emelivet
emelivet,

Nej gud vad kul, vilken kanonidé 😍

nouw.com/emelivet
psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,

Så gott det ser ut! Brukar äta jordgubbsglassen och ibland Kola-smaken, men är inte särskilt förtjust i päronsmaken tyvärr. Men härligt inlägg!

nouw.com/psykiskohalsablogg
Mikaela
,

Åh vart har du köpt porslinet? Så fint 😍

Mikaela
,

Vart är porslinet ifrån? 😍