DAY 2

Hejsan fina!
Nu ligger vi i sängen efter en dag med väldigt många steg. Vi har gått hela 6 mil sen vi kom hit. Haha, helt galet vad dojjorna får jobba. Men det är så roligt att se allt. Man vill ju inte missa en massa, så vi försöker att gå så mycket vi bara kan.

Denna morgonen började extra mysigt. Vi hittade nämligen brev som Naomi gömt till oss i resväskan. Ett som det stod mamma på & ett som det stod pappa på. Alltså jag blev så rörd så jag började gråta. Hon hade skrivit så fina saker till oss. Som ”Jag älskar dig mest i hela världen. Pussa nu på pappa så mycket du kan”. Bara tanken att hon varit så gullig och gömt dessa breven till oss gjorde hela vår dag.

Dagens började med en frukost på ett så mysigt ställe. Jag käkade gröt med banan & en massa olika bär. Alltså, mums så gott det va. Så fort vi kommer hem så måste jag dela med mig av flera pärlor vi hittat.

Efter en god frukost så tog vi kaffet med oss & tog en tur i Central park. Sen blev det lite shopping innan det var dags på lunch. Och då helt plötsligt hamnade vi på en matfestival som arrangerades för första gången. Så härlig stämning och väldigt god mat. Vi drack varsin öl & käkade pizza. Så himla mysigt med den stämningen som var i parken.

Sen var det dax att promenera igen och sen tillbaka mot hotellet för att svira om inför kvällen. Den avslutades med den godaste burgaren vi någonsin ätit. Jag tror aldrig jag har ätit så mycket gott som jag har gjort här på 2 dagar. Helt makalöst gott!

Nu säger jag sov gott & för er blir det snart god morgon!

Hoppas ni får en underbar start på veckan.

Kram

Gillar

Kommentarer

Anna
Anna ,
Hej!
åh! Jag älskar NY!! Sä underbart att se att ni är där!
Möste tipsa er om att passa på att gå på någon av musikalerna som
spelas på Broadway! vid times square finns en biljettlåda (nära stora trappan) och ställ er i kö där och köp billigare biljetter till kvällens föreställningar! De är bra priser och välkomna in i musikalvärlden! Gå helst på en av de stora musikalerna, då off-brodway kan blir lite för mesigt i jämförelse med en av de större musikalerna!
ni kommer inte ångra er!

Ha en fortsatt underbar resa! ❤️
trix
trix,
Men så gulligt och att hon har lyckats gömma breven utan att ni har hittat dom innan! 😍 Hur länge stannar ni i New York? Hoppas att ni får en fortsatt magisk resa! 😘nouw.com/trix
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229