COLORFUL BLOUSE

Kvällens fina!

Ni ska tro att slimet blev bra här hemma idag. Jag var ju lite rädd att det skulle bli dåligt så barnen hade blivit besvikna när dom äntligen skulle få leka med slime. Men det blev verkligen riktigt bra. Dom satt och lekte med det i flera timmar och en annan också för den delen. Haha!

Ni är många som har önskat om recept. Så det bjuder jag på under morgondagen.

Efter vi hade lekt klart vid köksbordet så begav vi oss mot mina föräldrar där dom bjöd på en så god lunch. Mums!

Idag invigde jag mina nya blus. Rosa/vit randig med volanger & jordgubbar på. Så himla fin och fantastiskt fin i färgen. Hoppas jag lyckades fånga den rosa nyansen bra. Den skriker verkligen om sig. Love love love it!

Ni finner blusen HÄR / Jeans hm / Skor HÄR

Gillar

Kommentarer

Jennie
,
Så snygg kombo! När jag ändå, för första gången kommenterar, så vill jag passa på att önska ett inlägg. Jag är 22 år gammal, i ett stabilt förhållande med min sambo, han har fast jobb (jag tjänsteledig och studerar) och vi känner oss redo för att bilda vår egen lilla familj. Självklart känns beslutet lite läskigt, spännande och nervöst. Jag har förstått att du själv blev mamma åt Naomi vid 23 års ålder och undrar om inte du kan beskriva graviditeten, hur det var att berätta för alla, den första tiden, eventuella tips/råd (ungt föräldraskap) och mer därtill. Föräldrars (inte minst er!) lycka och hur livet blir berikat med ett barn går inte att undgå, jag tycker att andras liv bleknar i jämförelse och längtar så otroligt mycket till (om det nu går vägen) jag själv får stå där du befinner dig. Er familj urstrålar sådan glädje och du och Andy är sannerligen goda föredömen (för mig och för era barn.. 😊
MirandaBorgBlomquist
MirandaBorgBlomquist,
Stephanie
,
Jag älskar med denna blus. Den är så härlig. Jag köpte den med efter ditt första inlägg om den..fick den i förra veckan. Den är verkligen fantastisk 😃. Du klär med jätte bra i den 😃. Älskar dina inlägg om outfit och alla inlögg ni gör med barnen. Helt fantastiska 😃.
saramoller
saramoller,

Så tjusig! 😊

nouw.com/saramoller
charlottelinden
charlottelinden,
Så fin! Tänk den på sommaren när man är lite solbränd. 😍
nouw.com/charlottelinden
HelenaMaria
HelenaMaria,
Vårig o fin outfit! Får nostalgikänslor när jag ser skorna. Hade ett par sådana och älskade dem som tusan för 15 år sedan, SÅ bekväma 😊 Tycker det är fascinerande hur trender inom diverse områden kommer tillbaka!
nouw.com/helenamaria
matildaallerhed
matildaallerhed,

Wow vilken snygg!!

nouw.com/matildaallerhed
Partylikeamother
Partylikeamother,
Åh härliga vårkänslor man får.
nouw.com/partylikeamother
Rebecka
,
Hej!
Rebecka
,
Hej! Nyfiken på slimereceptet 😊 vad hade ni i?