BANANA TREE - LOOK A LIKE

Hejsan fina ni!
Ja, här har det minsann varit tyst då Nouw har haft lite uppdateringar med sidan. Vi har iaf kommit hem från fjällen och nu kickar vardagen igång igen. Hoppas allt är jätte bra med er. Man ser alltid fram emot det när det varit mycket ledigt. Barnens aktiviteter drar också igång så nu är det fullt ös & väldigt mycket planering som gäller för att få ihop allt.

På vägen hem från Sälen så skulle jag snabbt gå in och handla små speglar till ett litet projekt här hemma. Det kommer bli så himla fint och jag längtar så mycket tills jag kan visa det för er.

När jag hade hittat speglarna så gick jag förbi en magisk planta. En planta som är enormt lik ett bananträd. Skillnaden är att den är mycket lättare att sköta än ett bananträd. Många av er minns kanske mitt stora bananträd jag hade för ett par år sedan? Dessvärre hade den någon sjuka på sig och jag fick slänga alla andra blommor här hemma. Så den flög ut fortare än fortast. Antagligen bar den sjukan redan när jag köpte det.
Denna plantan heter "Strelitzia", också kallad för "Papegojblomma". Den är enormt lik bananträd på bladen.
Den vill stå antingen i direktsol eller halvskugga. Vattna medel.
Jag fann denna hos Ikea för ett enormt bra pris. 449:- Det fanns även en lägre för 249:-

Hade man köpt ett bananträd med denna höjden hade det gått loss på minst ett par tusen kronor. Så är man i jakt på ett bananliknande träd så är detta ett toppen alternativ. Både för plånboken och om man har mindre gröna fingrar.

Kram

BANANA TREE LOOK A LIKE

Gillar

Kommentarer

Alexandra_Wiberg
Alexandra_Wiberg,
Så fint det blev!
nouw.com/alexandra_wiberg
beccisrecovery
beccisrecovery,
Alltså inredningen!!! <33
nouw.com/beccisrecovery
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229