ATT UPPVAKTA NÅGON PERSONLIGT PÅ ALLA HJÄRTANS DAG


Kvällens bästa! Hoppas allting är bra med er.

För några månader sedan så kom min syster och överraskade mig med en söt liten glasburk. Inuti den glasburken så fanns det små kärlekspiller. Små piller som innehåller små handskrivna meddelanden. Runt glasburken hade hon skrivit en liten lapp. "2 piller om dagen vid behov". Så idag efter frukosten passade jag på att ta ett litet kärlekspiller. På lappen jag öppnade idag så stod det "Det bästa med att ha dig som syster är att jag alltid kommer att ha dig som vän". Det är något speciellt med att öppna dessa lapparna. jag blir lika glad varje gång.

Naomi gjorde något liknande till mig och Andy i julas då hon skrev något fint till oss under 24 dagar i en liten adventskalender. Alltså så himla fint!

Jag har lyckats hitta just dessa pillerna som jag fått utav min syster och dom kommer ifrån märket Spralla, om ni vill söka upp dom. Men denna fina gåva går ju även toppen att göra helt utan piller. Allt du behöver är papper och penna.
Har man kanske mindre barn som inte lärt sig skriva så kan man med hjälp av en vuxen ge bort en jättefin paket med små lappar i en burk till den andra föräldern. En toppenbra och helt kostnadsfri present inför alla hjärtans dag! Mer personligt och kärleksfullt än såhär blir det inte.

Ha en fin kväll bästa ni. Kram

Gillar

Kommentarer

eliinliinneaa
eliinliinneaa,
var kan man få tag på själva pillret, vet du det? ☺️
nouw.com/eliinliinneaa
amandaevalilian
amandaevalilian,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229