ÅRETS ADVENTSKALENDER

I betalt samarbete md Yves Rocher.

Hej bästa! Hoppa ni alla mår strålande.

Här hemma är jag lite extra glad idag. För idag är det äntligen dags att visa er årets adventskalender från Yves Rocher.

Detta är alltid det första tecknet på att juletiden närmar sig, och ingen är gladare än jag! Julpiffet närmar sig och om lite mer än en månad är det förta advent. Nu går det fort till en av mina favorittider på hela året!

Som ni alla vet så älskar jag Yves rochers adventskalender. Många av mina favoriter som jag använder dagligen har jag funnit tack vare adventskalendern. Årets kalender ser lite annorlunda ut jämfört med de jag använt tidigare. Istället för de klassiska tygpåsarna som funnits så är det i år en mer "klassisk" kalender med ett superfint motiv. Yves Rocher släppte denna modell redan förra året och jag skulle visat den för redan då. Men jag hann minsann inte innan den var slutsåld. Så det gäller minsann att vara snabb för att få tag i sin kalender.

Kalendern kommer med 24 stycken luckor fyllda med underbara produkter inom allt från smink, doft, hudvård och hår. Kalendern innehåller både limited editions och kundfavoriter sedan tidigare och man hittar både full size produkter och i mindre travel size.

Förutom att den innehåller helt underbara produkter så är den även otroligt prisvärd!
Adventskalendern kostar 499:- och har värde på hela 1258:-

För er som är lika nyfikna som en annan så finns det en liten tjuvkik på en av luckorna längst ner i inlägget.

Denna underbara kalender finner ni här
:Kalender

Gillar

Kommentarer