Det finns inga ord för allt som händer längre..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu behöver jag er hjälp! 

Jag ska spela in en videoblogg och undrar vad de är ni vill se? 

Kom gärna med massa ​idéer!! 

Puss

Likes

Comments

Men Ångest!!!

Jag har hittat en sida som heter seeyourfolks.com där man kan se på ett ungefär hur många gånger till i livet man kommer träffa sina föräldrar!

Man får verkligen en tankeställare.

Jag kände direkt att jag bara vill åka hem till mina föräldrar på en gång och flytta hem igen!

Ta vara på tiden hörrni. Man vet aldrig vad morgondagen har att erbjuda!


Likes

Comments

Idag måste jag verkligen sortera och rensa bland mitt smink! just nu är allt kaos och samma sak med kläderna! så idag ska jag rensa tror jag. :)
Eller tror? Jag Måste!

Likes

Comments

Jag fick min första tvåhundra-sedel idag hörrni!!! :D
Jag har precis duschat och smörjt in mej.. Nu sitter jag och kollar på Youtube och väntar på att min brun utan sol ska torka.. Hittills ser jag inte alls brunare ut.. trots att de är den mörkaste... Vi får se hur de ser ut imorgon när jag duschat av mej osv. :)
Håll tummarna för mig!!
Fattar inte hur det inte kan bli brunt liksom??

Likes

Comments

Som ni ser så har jag nu ny design, gillar ni den? 


Men vad har hänt? Vet någon så snälla hjälp!!! Varför har allt hamnat så lååångt ner?  

Man måste ju bläddra massor för att komma ner till inlägget?

Kommentera gärna så jag får hjälp :)

Likes

Comments

Idag har jag vart SÅ duktig, eller ja, Pappa har vart duktig åt mej.

Pappa hjälpte mej att börja bospara. Jag ska alltså börja spara pengar på något konto som heter bospara. Jag kan inte riktigt de där, men om jag sparar 500 kronor, varje månad i ett år så har jag 6000 kronor och som jag förstått det, om jag nu förstått rätt, så ska alltså banken då kunna gå in och hjälpa mej om jag vill ta lån och köpa lägenhet, radhus eller hus.  Om jag då har fast jobb och allt de där. De är ju sjukt bra! Vuxet också, shit!

Nu har jag landat framför datorn, slagit på en podd i lurarna och tänkte shoppa lite på nätet, om jag hittar något.

Tipsa mej gärna om någon bra podd hörrni :)


Likes

Comments

Jag har ÄNTLIGEN fått ett skrivbord, ett sminkbord, ett databord, ett bord där jag kan sitta & blogga, sminka mej och äta & göra allt. Jag är så glad!!!! Nu ska jag bara försöka få plats med allt och få ordning.

Vi har fått en mindre säng vilket är förvånadsvärt skönt! Mer plats på golvet, plats för sminkbord, plats att gå på och innan dagen är slut ska vi även få ordning på får garderobsituation. Just nu har vi väldigt lite plats och det blir så stökigt vilket jag får PANIK av! Så nu ska det förhoppningsvis bli bättre ordning även där.
Även om jag är en stökig person så mår jag psykiskt dåligt när det är minsta stökigt runt om kring mej...
Längtar tills allt är klart!
(^。^)/

Likes

Comments

De är ganska trångt att bo två stycken på ca 10kvm. Men de går och de går att få de supermysigt om man får till de bra. Vi har redan från start haft de jättfint här inne. Vi har ljusa tapeter, massor med fin dekoration, värmeljus (och doftljus, ni känner mej) och dessutom har Dennis en mamma som verkligen har öga för inredning så hon har fixat. :)
Men på sån liten yta och två personer som egentligen inte har så mycket gemensamt så blir det en del grejer. Dennis har sitt databord i tvrummet. Men jag som brinner för smink och kläder tar väldigt stor plats. Där ha vi en anledning till varför jag bloggat lite på senaste. Jag har helt enkelt ingenstans att sitta och sminka mej på & inte heller ha datorn och blogga, redigera osv.
Igår fick jag nog. Stackars Dennis fick höra ett och annat. Arg som ett bi va jag och ångrst så jag skakade. Jag städade och fixade, dennis hämtade ner en hylla där massa saker fick plats och till helgen ska vi även byta säng, jag ska fixa ett smink/data bord och även fixa så vi får plats med alla kläder. Superbra blev de iallafall med hyllan.

Likes

Comments

Varenda mening, varje ord, allt!

Oavsett vad så har och kommer vi alltid vara bästa vänner. Hon är tjejen som vet mest om mej, hon kan se bara på ett "ok" via sms att något är fel. Vi har haft så galet mycket motgångar och flera gånger har vår vänskap satts på prov och varenda gång har vi gått hand i hand ur krigen. ALLTID har vi stått upp för varandra och de kommer vi alltid göra.

Lärarna har gått emot oss i skolan, dom har försökt sära på oss så oändligt många gånger, "vänner" har försökt få oss att lämna varann, vänner har kommit och gått men vi har alltid stått sida vid sida.

Vi har sprungit ifrån lärare, skolkat i fläktrummet, sovit över i skolan, låst in folk i en stuga mitt ute i skogen, rymt från klassresor, åkt till Stockholm & bara gjort massa galna saker, sprungit för att helt spontant hinna med tåget & sedan gått runt, runt i stan hela natten och haft hur kul som helst, vi har tjuvrökt och supit ihop, dansat på klubben, om någon otäcking raggat på nån av oss har den andra gått emellan och vi har försvarat varandra genom att låtsas vara lesbiska, vi har bestämt oss för att börja träna tillsammans och sedan tröstätit godis ihop då vi insett att det gick åt helvete med träningen. Jag skulle kunna rabbla huuuuuuur länge som helst. 

Världens bästa du!

Just nu bor vi 100 mil ifrån varandra och trots det så är hon den jag berättar allt för, ALLT!

Varenda mening, varje ord, Allt i denna låten stämmer in på oss, du & Jag.

Min allra bästa vän i livet.

Kolla in hennes blogg Hääääär

Så himla bra. Och Sara,

JAG ÄLSKAR DEJ

Likes

Comments