Mit ou

Halløj:)

Idag er det 4. dag af #nouw30daychallenge!

Jeg elsker virkelig, at høre om, hvordan folks hverdag er, og få noget inspiration, så det ville jeg også prøve, at lave til jer.

 Jeg står endelig bare op klokken 7:00 cirka, og gør mig klar til skole. Så er jeg endelig bare i skole til klokken 15:00. Så kommer jeg hjem, laver måske lige en lækker frokost, og sidder med min computer, og ser nogle youtubevideoer, og tjekker nogle e-mails. Klokken 17:00 cirka spiser vi, så noget aftensmad. Derefter tjekker jeg om jeg måske har nogle lektier for, eller så øver jeg bare på fremlæggelser, hvis vi har nogle fremlæggelser. Også hygger jeg endelig bare med min familie i stuen, og ser noget fjernsyn. Og klokken 21:30 cirka lægger jeg mig til, at sove, også sover jeg måske først en halv time efter. Også har jeg faktisk sådan en træningsapp på mit telefon, som jeg så træner i hverdagene.

Men det er endelig bare sådan mine hverdage går. Jeg håber du fik noget lidt inspiration af mig, også ses vi endelig bare.

Hejhej:)

Likes

Comments

Halløj!

Så er det 3. dag af #nouw30daychallenge:)

Det er mit første indlæg på bloggen, så jeg håber i ville tage godt imod det. Her på det her indlæg vil jeg endelig bare fortælle, hvordan min dag skal være idag.

I dag er det onsdag, og jeg blev hjemme fra skole idag, da jeg følte jeg ikke havde det så godt idag. Jeg tænker i dag, at vil få orden i mit skab, fordi nogle gang skal det jo ordnes. Men der ud over har jeg også tænkt mig, at øve mig til min engelsk fremlæggelse, som skal fremlægges på fredag. Vi så nemlig filmen Cars vi nok alle kender, som vi så skulle lave en fremlæggelse til. Så jeg tænkte bare på at øve det, så det jeg skulle sig, kunne jeg måske uden ad

Jeg håber, at i ville tage godt imod det, og glæder mig til at lave flere blogindlægs til jer.

Kys fra miig!

Likes

Comments