Då va de midsommar. Va härligt. Här ska de ätas gott och bara njuta. Återkommer mera sen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Älskade barn Leo och Aroon. 10/7-2011 föddes Leo och jag blev mamma. Va en verkligen en speciell känsla. Snart fyller han 4 år. Va tiden går snabbt ibland. Helt otroligt. Idag är jag 2 barns mamma. Har en son till på över 6 månader som heter Aroon. Han föddes 7/12-2014. Att vara 2 barns mamma är ingen dans på rosor. Men varje dag fyller dom en med glädje på sitt lilla sätt. Får alltid ett gott skratt och härlig känsla inom sig. Barn ger en otroligt mkt. Jag älskar och vara mamma och jag älskar min familj otroligt mycket. Är så grymt tacksam för de jag har idag. Och tillsammans ska vi skapa en grym framtid tillsammans. Så som vi vill vara som en familj. På vårat tokiga alldeles egna vis.

Leo och Aroon

Likes

Comments

Sommar sommar och sol. Njuta får man göra. Man vet juh inte hur vädret kommer vara. Har juh inte varit super väder direkt.

Likes

Comments

Äntligen ska de börjas att bloggas och de ska bli så underbart och få dela med mig om mitt liv. Just nu är jag så trött så jag fortsätter någon annan gång. Ses snart igen. Sov så gott alla där ute.


Älskade Familjen

Likes

Comments