Energiarmbanden med Bio Quantum Energy - teknologin har snabbt blivit en succé och kommer återfinnas inom kort i ledande hälsokostbutiker runt om i landet. Kom ihåg var du såg dem först!
http://www.hitbrazil.eu/product-category/energiarmband

tänk på att det snart är alla hjärtans dag!
Kanske perfekt till din partner? Eller kanske till en nära vän? Eller varför inte till sig själv?

knappa in koden Memme så får ni dessutom 10% rabatt och fri frakt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

2016 har jag nya mål att genonföra & det är att ta tag i träningen! Och vad passar inte bättre då att ta på sig en ny utmaning? Jag har nämligen gått & blivit inspiratör på Hitbrazil! http://www.hitbrazil.eu

Där har vi grymt snygga & sköna träningskläder, det finns även snygga energiarmband.

Vi kan även erbjuda er träningsprogram & kostupplägg för dom som behöver. Knappar ni dessutom in koden Memme så får ni 10% rabatt + fri frakt! Eller så kan ni ta beställningen via mig, så hjälper jag er med att beställa!

Det finns även inspiratörer som ni kan boka för inspirationskvällar helt kostnadsfritt!

Har ni några frågor så får ni gärna kontakta mig.

Vill du veta lite mera vad det handlar om att vara inspiratör? Tveka inte på att höra av er till mig så hjälper jag er att få kontakt med den person ni ska prata med!

Likes

Comments

Det var ett tag sedan som jag uppdaterade här på bloggen och det har ju som sagt hänt en hel del sen dess!
Jag är nu i gravid vecka 36 & idag är det exakt 1 månad kvar tills vår lilla plutt är beräknad & vi längtar massor!
Allt är färdig handlat och klart till bebis ankomst vilket känns otroligt skönt! :) ♡
Inatt spenderade jag & hjärtat mitt 6,5 timme på akuten då jag fick hjärtklappning, hög puls och kände mig svimfärdig dom röntgade mig där för att kolla så det inte var någon propp som det inte var tack och lov vi fick åka hem på natten för att sedan komma tillbaka klockan 8 på morgonen för att ta nya prover & göra ultraljud på hjärtat. Vi var hemma kl 2 på natten så vi fick 4,5 timme sömn & idag var vi på akuten i 3 timmar så det känns i kroppen, dom hittade inget på ultraljudet heller det kunde vara en muskel inflammation i hjärtat men eftersom dom inte hittade något fick jag åka hem igen & skulle komma tillbaka vid minsta lilla tecken!
Nu sitter jag iaf i soffan framför big brother och bara njuter & ta det lugnt! :)


  • 66 Readers

Likes

Comments

Idag går vi in i 7 Månaden! & på Lördag gå vi in i v.29 & även in i tredje trimestern!
Nu är der inte långt tid kvar tills vår lille är beräknad, och gud vad vi längtar efter dig! 😘😘

28 November! ♡  • 60 Readers

Likes

Comments

Idag har vi varit iväg på lite olika ställen med Mathias föräldrar & lille lucas! :)
Först så var vi ute och åt sedan åkte vi till Lomma & käkade mjukglass & sedan åkte vi till en djuraffär där man fick gå in och mata getter, fåglar & kaniner. Mycket trevlig dag & nu sitter jag ner kryper framför tvn & funderar på vad den lille i magen egentligen gör där inne ;)
Sparkar hur mycket som helst, och helst sparkar han ner i musen & typ träffar någon närv på nått sätt så det ilar som bara den!
Och idag är det exakt 120 dagar kvar till bf, kan inte riktigt förstå vart tiden har tagit vägen & att jag kommer ha den lille på bröstet inom 120 dagar! :D 💖💖
  • 57 Readers

Likes

Comments

imorgon hälsar vi vecka 23 välkommen!
& lille plutten är livlig i magen! <3


  • 75 Readers

Likes

Comments

Idag har vi varit på besök hos barnmorskan & allting såg kanon bra ut, bebisen växte precis som det skulle kunde hon känna! :)

Vi fick även lyssna på det lilla hjärtat igen, lika underbart varje gång är det att få lyssna på hjärtat! Hon frågade även om vi ville spela in bebisens hjärtljud, vilket jag gjorde på mobilen min! :D Har så satans ont i ryggen min idag, så just nu sitter jag i dator stolen med en massagekudde med kulor i som verkligen masserar hela ryggen så satans skönt är det & smärtan försvinner direkt. Så efter massagen blir det att krypa ner i sängen bredvid mannen i mitt liv & försöka att sova då jobbet kallar imorgon igen & sedan är det äntligen helg! :D <3

Likes

Comments

Vissa dagar känns det lite som att folk bara vill snoka runt i vårat liv åt en viss person nu när vi väntar barn , folk som jag inte ens känner eller aldrig har haft kontakt med ta & lägger till en på facebook/skriver till en.
Och då funderar man ibland, varför komma nu när man aldrig har dugit innan? hm det är en fråga man kan ställa sig själv 1000 gånger som man aldrig lär få något vettigt svar på.

Nu ska jag krypa ner bredvid mitt hjärta i soffan framför tvn & bara njuta av dom små bebis sparkarna som kommer lite då & då! 😍💖

Likes

Comments

Sitter nu i bilen på väg hem ifrån babyringen & vi råkade få med oss en splitter ny vagn, man får passa på när dom hade sommarerbjudande. Så nu ska vi hem & montera ihop & kolla så att allt finns med! :)

Likes

Comments

idag har vi varit på rul & fått se vårat lilla mirakel igen, allting var helt perfekt med våran lilla bebis vilket var underbart att få höra! :)
Den låg i väldigt konstig ställning med benen upp över ansiktet spik raka och höll i sina små fötter 😍 Och tummen tyckte bebisen också smakade väldigt gott! ;)
Jag & hjärtat mitt sa direkt när vi fick positivt svar på graviditetstestet att det skulle bli en liten pojke, mycket riktigt så tyckte hon att det såg ut som att det var en liten pojke också! Men man kan aldrig veta riktigt säkert det märks om några veckor 😍
Bebis namnen på vår lilla pojke är iallafall Zakarias eller Elias, men lutar mest åt att det är en liten Elias där inne! 💖
På lördag så ska vi åka och kolla barnvagn & till och med troligtvis köpa den, vi hittade ett erbjudande på både sitt & ligg vagn som dom kan ha upp till 3 års åldern för enbart 1995:- splitter ny, så man får passa på! :-D


  • 88 Readers

Likes

Comments