​Träningen har inte gått riktigt så bra som jag hade hoppats i sommar... Men jag är inte helt missnöjd ändå, har faktiskt gått ner 3 kg :)

Köpte ingen träningscykel men däremot en Iron Gym chinsstång. Kör totalt 10-20 chins varje morgon! Sedan även BRAK som jag nämnde sist.

Dock har jag bestämt mig för att börja löpträna "seriöst" istället. Det är ju gratis och faktiskt ganska kul. Man får komma ut och se naturen. Tänkte att jag köper en träningsklocka eller pulsklocka som kan pusha mig lite extra. Det blir säkert mycket roligare att träna då också, som en liten morot liksom. Jag är ett riktigt teknik freak så det gör det ju extra kul. Jag funderar starkt på en ny Garmin Forerunner 235 med optisk pulsmätare. Läste om den på denna sidan. Den är ganska dyr alltså men verkar vara riktigt bra. Får se hur snäll jag är mot mig själv :)

Hörs!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Äntligen har jag kommit loss från både jobb och skola! Har nu äntligen massa tid för mig själv. NU ska jag ta tag i det gamla projektet, att fixa formen. Jag vill gå ner i vikt men även få lite muskler. Behöver absolut inte bli någon atlet, men vill se bättre ut än nu. Just nu är jag blek och fet, typ. Det sänker mitt självförtroende lite :(

Visst jag är lite sent ute inför sommaren, men nu jäklar ska jag köra!!

Min plan är att räkna kalorier för att gå ner i vikt

Sen ska jag träna hemma de första 3 månaderna (vill inte skämma ut mig på ett gym)...

Ska köpa en träningscykel från biltema snart och har även spanat in en snygg och bra chinsstång.

Sen ska jag även köra klassisk BRAK ala militären. Börjar imorgon! GOGOG!!!

Likes

Comments