vår älskade sjuåring

"Igår var det ingen vanlig dag, nej för det var Novalies födelsedag, hurra hurra hurra!" Ja, tänka sig. Vad hände? Nu är hon sju år vår äldsta tjej. Och jag minns det som igår när vi for in till BB efter att det känts som någon skruvat upp en champangekork och vattnet gick rung sex tiden på morgonen. Hur det efter ett öppningsskede fram till krystvärkarna förlöpt bra tills det då upptäcktes att hon låg lite snett. Hjärtljuden gick ner och man fick klippa och ta med sugklocka samtidgt som en läkare tryckte på magen för att hon klockan 12.44 skulle vara ute. Lite medtagen men frisk och kry! Vår tjej på 3695 gr och 54 cm. Nu är hon alltså sju år. I fullfärd med att upptäcka och lära sig om världen. Fråga frågor. Vara nyfiken. Villa ha reda på. Räknar. Kan alla bokstäver, Försöker och vill lära sig läsa.

En tjej som igår fick vakna upp till sången av "ja, må hon leva", frukostbricka och presenter. Som fick sitt legofriends popstar som hon tjatat om, Som hade kalas för sina förskolevänner. Som idag ska fortsätta fira med mor och farföräldrar, syskon (mina och T´s) och barnenes kusiner.

Älskade Novalie. Vi älskar dej och finns här. Alltid. Hoppas du får ett fantastiskt och lärorikt år. Sju år, he va na.

Självklart var årets kalastema "lego friends". Gjorde en enkel tårta med två paket vaniljglass, lät det vara framme en stund och tog med en slickepott och for över skarven. Hade skärt upp några glasbitar där jag stansade ut runda criklar och lade vid varje hörn, Taadaa --> en legobit! Dekorerade med två lego firends figurer och vimplar med "Grattis" som jag snabbt knåpade ihop. Sen massa tillbehör som M&Ms godis, strössel och såser som barnen själva fick lägga på när de fått sin bit.

Gillar

Kommentarer