tjejkväll och hotellnatt

Flyttade över lite bilder från kameran till datorn och kom på att jag skulle skriva lite om lördagen då jag hittade bilder från den. Var ledig och hade inplanerad tjejkväll med en av mina besties i Vasa. Vi åt middag på kinarestaurang och fick furtune cookies. Jag har aldrig fått/tagit en sån tidigare så var spännande att läsa vad som spåddes om framtiden. :) Efter middagen for vi och plockade upp en annan av mina vänner och for till Smedsby Uf för att kolla deras teater "ett mindre familjeföretag". Jag har själv spelat amatörteater ända från 13-års ålder tills Novalie föddes 2008, så kände ju halva gänget som var med på scen och sista gången jag själv stod på en var faktiskt den i Smedsby. Tyckte föreställningen var helt okej och underhållande men kanske lite väl utdragen. :) Efter teatern skjutsade vi hem min vän igen och for vidare till hotellet som T hade bokat åt oss och gjorde oss klara för utgång! Vi dansade tills baren stängde och sov gott i hotellets sängar, men jälvklart hade vi ställt klockan så vi skulle hinna njuta av frukosten i lugn och ro innan vi checkade ut. Sen blev det lite shopping på det ínnan vi skilde på oss och for hem var till sitt. Detta ska vi definitivt göra om nån gång. Härligt med sån kvalitetestid med nära vänner ibland, speciellt på tumis med.

Tyckte dte som stod i kakan verkligen stämde. Kännt mig lite tom och vilsen på sista tiden så låter ju bra om det snart kommer fixa sig! :) Men det brukar ju saker göra ändå.

Smedsby Uf´s teatergäng med pjäsen "ett mindre familjeföretag".

Jag och en av mina besties, eller Carola som hon heter,

Åh, hotellfrukost! Nu blev jag sugen på en god kvällsmacka. Måste äta nåt innan jag lägger mig så man inte vaknar och är hungrig sen.. Vi har nya madrasser i vår säng sen igår, och imorgon är en ledig dag! Gissa vem som ska sova länge!! ;)

Gillar

Kommentarer