om mannen själv får välja.

Imorgon fyller T trettiotre år. Och som de flesta "pojkar" önskar han sig något i teknikväg. Denna gång en ny spelkonsol till PS 4:an. Jag fattar egentligen inte vad han skall med en ny sådan till överhuvudtaget. Den/de han har fungerar men åt andra sidan förstår ju inte alltid de sig på oss tjejer och antalet skor för att nämna något exempel. :)  (fast nu äger T även faktiskt fler skor än mig även där så det var kanske en dålig jämnförelse men de flesta fattar pointen) Nåja, jag tänkte i alla fall vara snäll och inte ifrågasätta det här med spelkonsolen utan istället uppfylla hans önskan, men frågan är ju vilken färg? För ja, de finns i flertalet färger!!

Frågade givetvis mannen själv som svarar: guld, silver eller vit. (där föll minst hälften av övriga färger bort *puh*) Jag säger då att han ska bestämma sig för EN färg men istället säger han sin vana trogen; Ta den du tycker är finast! Hallå? What? Här gav jag honom en ärlig chans att välja precis vilken färg som utan att för en gångs skull blanda in min smak överhuvudtaget så kan karn inte bara säga en färg. Så nu sitter jag här med beslutsångest de lux!

Vet ju han mest vill ha guld (såklart verkar den även mest poppis och slut på typ alla nätbutiker utom coolshop.fi, men vågar man beställa från den sidan. Den kom upp då jag googlade men aldrig hört om den.)

Så om jag inte vågar beställa där eller hittar den på något annat ställe så lutar det ju mot den i vit eller silver, och alla vet ju jag skulle välja vit!

Någon som kan hjäpa. Gärna en kar. Vilken är mest okej?

Gillar

Kommentarer