min önskelista

Lade ju upp en önskelista på saker åt barnen, så tänkte jag kunde slänga ihop en för egen del också. :) Högst upp står en egen dator (så jag kan börja fota ordentligt igen och orkar ta tag i projektet med fotoböcker!) och fritidsvinterkläder att ha när man är ute och går eller ska aktivera sig med barnen. Sen är badlakan alltid bra att ha (dessa grå från H&M home), Iittala tema servisen är den vi samlar på (saknar mest de större och mindre mattallrikarna). Sen är även ljuslyktor (tidlösa och stilrena i detalj) i alla former och smycken i silver med blingbling  sådant som aldrig kan gå fel. :)

String pocket hyllan och Klong vasen är stora favoriter bland inredningsprylarna och har funnits på min önskelista länge. Misstänker att senast till våren blir nog vasen aktuell för min del. Så fin med massa snittblommor och kanske kunde man njuta av tulpanerna lite längre om man hade en. :)

Viktigast är ändå inte paketen utan att jag får vara tillsammans med de som står mig närmast. Och sen tycker jag alltid det är roligare att ge än att få. Älskar att planera presenter i minsta detalj och hitta något som jag vet andra skulle uppskatta men kanske inte alltid tänkt på själva. :) Gillar du hellre att ge eller få?

  • tips
  • 623 visningar

Gillar

Kommentarer

Malin
,
Här står också en string pocket högt på önskelistan! Om int förr så kanske jag får en då jag fyller 30 ;D