maxifun och födelsedagsfest.

I fredags när vi hämtade hem Novalie från förskolan jag och Milea for vi direkt till Maxifun. Flickorna har tjatat länge om att de vill åka dit, och eftersom stormen Valio härjade utomhus så passade vi på. :) På kvällen for flickorna i duschen, och efter det myste vi upp oss i soffan i våra morgon/badrockar och idol. Båda flickorna somnade i soffan innan det var slut. Fredagsmys då det är som bäst. :)

Flickorna på maxifun. Milea börjar bli så duktig, hon har alltid varit försiktig av sig och inte vågat fara i de större rutchkanorna om inte jag varit med som hon kunnat sitta i famnen, och bollhavet har hon inte alls gillar att rutcha ner i. I fredags åkte hon allt själv och den ner i bolhavet var favoriten. Hon hann till och med smita iväg på egen hand medan jag spelade air soft (tror det heter så) med Novalie.


Igår var vi till butiken, handlade lite pysselsaker och senare på eftermiddagen skjutsade jag barnen till deras fammo. T var på älgjakt och jag skulle på 30-års fest till Singsby för att fira min vän Heidi (mer kända under namnet Mojan). Tog en sväng via Maxmo och hämtade upp Malin som också skulle dit. Sen hade vi ett par jättetrevliga timmar på lokalen Heidi hade hyrt innan vi begav oss av hemåt och de andra forsatte in i festnatten. Tack för en underbar fest Heidi, och kul att få prata med några av dina andra vänner. Ankdammen är liten. :)

Gillar

Kommentarer