Lillsand och kvällslänk.

Tänk att det skulle behöva bli augusti innan vi skulle få ordentligt sommarävder! Ibland har man tur då man få ta semester sent för det ser ut att hålla i sig, och jag har ännu en vecka ledigt! Idag valde vi att fara ut till Lillsand vid Fäboda. Faktiskt första gången vi var till just den här stranden. Har tidigare varit vid Fäboda då vi nyss hade flyttat hit och Novalie var 2,5 år (då på stranden om ligger åt andra sidan), men sedan har jag av bekvämlighetsskäl alltid valt Kittholmen. (det är närmare och vägen går riktigt vid strandkanten så man behöver inte släpa på sakerna mer än ett par meter ;)). Var ändå lyckat och barnen trivdes, sedan avslutade vi med glass vid kaffestugan innan vi for hem.

Ikväll har jag haft egentid i form av en shoppingtur på stan. Härligt att bara få gå själv och känna och klämma bland alla kläder och kunna prova. Sen passade jag även på att handla mat inför helgen och när jag kom hem tog jag Novalie med mig på en springrunda, men hon fick cykla brevid. 

Usch, min kondition har verkligen gått ner sedan förra sommarn! Då var jag flitig och sprang 4-6dgr/vecka i några månader, sen kom senhösten med regn, rusk och blåst och vintern emot och då kändes det inte så lockande att ta sig ut mera. Och i soffan bygger man ingen kondis precis. ;) Men nu har jag varit ute tre gånger på en vecka så bättre än inget! Blir bättre för var dag. :) I höst har jag till och med bestämt mig att börja gymma igen. Behöver också tid för mig själv och T har ju sin jujutsu. 

Nu blir det att bada spa med familjen. Trevlig helg! 

Gillar

Kommentarer

Mariinos
Mariinos,
Vi får ju hoppas att finvädret håller i sig 😊
nouw.com/mariinos