ingen träning. sjukt barn. spelkväll.

Idag var tanken att vi skulle ha barnvakt åt flickorna i ca 1,5 timme så både jag och T skulle slippa och träna var för sig. Jag har ju bestämt och lovat mig själv att ta tag i träningen igen, men hela tiden har det lyckats komma något emellan (trötthet, man är sjuk, barnen är sjuka, man ska vara på jobb osv..) så det har inte blivit av. Sen har det inte varit lätt att veta hur vi ska få till det då det visade sig att de gympass - bodycombat, of course! - jag vill fara på nästan alltid går på precis samma dagar och tider som T har sin ju jutsu. Blev därför så glad då en av mina vänner har en syster som lovat ställa upp som barnvakt då vi behöver ibland! Detta känns jättestort för mig som är usel på att be om hjälp utifrån. Men under min sjukskrivning insåg jag att  det är nödvändigt om jag ska börja orka och få någon energi tillbaka. Att barnen dessutom redan frågat efter henne sen hon passade dem för första gången för någon vecka sen bådar ju gott. De blev faktiskt lite besvikna då dagens plan inte blev av eftersom Milea lyckats dra på sig sin andra ögoninflammation på  ett par veckor. (kan vi inte bara få slippa denna sjukstuga nu!)

Så istället har jag och Novalie spelat sällskapsspel medan Milea tog en "tupplur" på soffan. Vi hann plöja igenom tre olika sällskapsspel innan hon vaknade. Jag förlorade i dem alla och då lät jag inte ens hon vinna med flit! Vi spelade på fullt allvar.. ;)

Nu skall jag natta tjejerna och försöka få droppat Mileas inflammerade öga. Ungen totalvägrar sen hon såg sin äldre syster göra samma sak för en vecka sedan, trots att hon själv som sagt haft ögoinflammationen en gång redan för inte alltför länge sedan och den gången gick det så smidigt så! Jag har mutat med pepparkakor o. mer/mindre klappar i tomtens säck men förgäves...

Gillar

Kommentarer