det där plåtskåpet.

Jag har så länge jag kan minnas suktat efter ett klädskåp i plåt till hallen. Gärna ett (grått/silver) som får se lite mer gammalt, nött och industriellt ut, men de har visat sig vara jättesvåra att finna trots efterlysningar på diverse loppis sidor. Inte ens IKEA har plåtskåpet som föreställer ett klädskåp i sitt sortiment mera och jag förstår inte varför då det senaste åren varit mer trendigt än någonsin. Efter mycker sökande och googlande hittade jag till sist en hemsida som säljer det jag söker. Och de finns inte längre bort än i Kokkola. Men nu är frågan om det verkligen blir snyggt och passar in där jag har tänkt lägga det. För måtten är precis på maxlinjen för vad som passar in under trappan i hallen. Börjar det se för "inträngt" ut. Jag vill ju ha det luftigt. Och att sakerna längre in under trappen också delvis ska synas. Egentligen kanske en byrå vore bättre. Men vi är verkligen mera i behov av ett ett skåp då det är just ytterkläderna som samlas på hängaren som vi har satt dit nu om de inte slängs i en hög på pallen brevid och jag tål inte att se det. Nej, dold förvaring ska det vara.

Här ser ni det tänka skåpet i bild till höger, men i vit färg som det till vänster. Skåpet heter "Moody" och jag hittade det på hyllymix.fi :)

​Vad tror ni? Kan man lägga ett sådant här skåp under trappan. (borde kanske ta en bild där det är tänkt att stå så ni förstår bättre. men skulle gärna se bilder på andra som har ett högre skåp lagt under sin trappa upp till vinden och som inte är inbyggd sådan! Googlat, men hittar inget. De flesta kör byrå varianten.)

Gillar

Kommentarer